PINGOTUSTA JA IHANIA TULIAISIA


Tilannekuvia Leaves of Grass "huivin" pingottamisesta. Siitä nimittäin tulikin päiväpeiton kokoinen ! Läpimitta on 2m .


Mallineuleesta ei kauheasti saa selvää kun vanha alustana toimiva päiväpeitto on myös valkoinen. Yritän kyllä saada tänne mallityttöjä poseeraamaan huivin kanssa jotta saataisiin parempia kuvia. Malli on nimittäin todella kaunis.


Pingotuspuuhissa meni koko aamupäivä kun märän villan ja pingotusrautojen kanssa touhuamista lattiantasolla hankaloitti tämä huono konttauskestävyyteni. Viimein onneksi sain nuo raudat ja neulat jotensakin paikoilleen.


Laitan mukaan vielä näitä olohuoneen lattialla lepäilevän peittoni kuvia. Näistä saa parhaan käsityksen kuinka iso tuo todellisuudessa on.Ja sitten ihaniin tuliaisiin mitä sain neuleystävältä joka kävi Virossa . Sain esittää toiveen mitä lankaa olisi mukava saada tuliaisiksi ja toivoin Austermannin Merino Lace- lankaa ja sain sitä ihanaa valkoista 10 kerää ! Tuhannet kiitokset Riikalle <3 Neuleväsymykseni loppui saman tien ja illalla oli ihan pakko kokeilla uutta lankaani ja aloin neulomaan siitä huivia.


Katsokaa ja kadehtikaa mitä keriä, eikö näytäkin ihanalta ! 


En millään olisi malttanut mennä  yöllä nukkumaan, oli tätä niin kiva neuloa.


Lanka on ihanaa ja todella riittoisaa. Saan tästä määrästä vaikka kuinka monta huivia. Todella anteliaat tuliaiset.  Olen onnellinen neuloja.


Pehmoista ja ilmavaa.


Siskon villatakki on hihojen neulomisessa. Teen hihat pyörönä. Kaarrokkeet neulon taas lyhennetyin kerroksin.


Virkkaillutkin olen välillä. Yhtään en tiedä mitä on paloista tulossa....riippuu paljonko niitä tulee valmiiksi. Sekoilen siis taas kaikkien projektieni kanssa ihan niin kuin ennenkin ja toivotaan että valmistakin tulee taas saatua aikaiseksi.

Kommentit

 1. Ihanan kaunis ja iso liina, siinä on ollut pingottamiseen laittamisessa kova työ. Kaunista lankaa olet saanut tuliaiseksi ja sitten kaunista tulossa:))

  VastaaPoista
 2. Kyllä on mahtavan kokoinen ja kaunis huivi!!! Ihanat tuliaiset olet saanut.

  VastaaPoista
 3. Upea, upea huivi! Ihailen kärsivällisyyttäsi ja jaksamistasi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kiitos. Tämä projekti oli kyllä pienoinen työvoitto. Kaikki neulominen muuten todella mukavaa ja valmistuikin nopeaan, mutta tuo reunapitsi....Homma seisoi melkein vuoden nurkassa sen takia että sen neulominen tuntui kertakaikkisen ylivoimaiselta. Olen väsynyt mutta onnellinen tämän urakan jälkeen.

   Poista
 4. Hui, miten valtava Leaves of Grassista tuli! Pingottaminen ei tosiaan ole kovin kivaa puuhaa, varsinkaan noin suuren neulomuksen kanssa. Ihania projekteja sinulla työn alla! Minkä mallin valitsit tuliaislankahuiviin? Näyttää tosi nätiltä. Kiva, että neulomisinto palasi näin pian :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Leaves of Grassista kasvoi kunnioitettavan kokoinen. Ensimmäiseksi tuliaslankahuivimalliksi valikoitui klassikko Swallowtail Shawl. Evelyn Clark on suunnitellut sen. En ole ikinä neulonut sitä ja olen kauan ihaillut mallia Ravelryssä. Saan tästä langasta monta huivia ja ihanaa valikoida niihin malleja. Kiitos taas kauniista kannustuksesta.

   Poista
  2. Swallowtail onkin tosi nätti malli! Se on ollut minunkin mielessäni jo pitkään, mutta jostain syystä se on vaan vielä jäänyt neulomatta. Vuorokaudessa on ihan liian vähän tunteja...

   Poista
  3. Niinhän se on :) Malleja olisi vaikka kuinka ja kauheasti tulee aloitettua hommia. Sitten on vaan se loppuun asti toteuttaminen ...

   Poista
 5. Aikamoisen urakan olet tehnyt, onnittelut! Todella upea lopputulos. Tuo uusi huivimalli näyttää myös kauniilta.

  VastaaPoista
 6. Rentukalle ja Mallavirille kiitos ja kumarrus. Ilahduttavia, kauniita kehumisia <3

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

You can leave comments also in english if you like, thank you.

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Yrityksen ja erehdyksen kautta Threipmuir etenee

Threipmuir ja muutenkin teemana Ysolda ja värikkäät neuleet

Värit innostavat näin valoisaan aikaan