TIETOKONEONGELMIA

Tietsikka on alkanut köhiä pahasti ja se hankaloittaa postausten tekoa . Niin ollen väli on venynyt edellisestä kerrasta joten katsellaan mitä olen puuhaillut tällä välin.


Jep, Ivy Trellis Mittens  - lapaset ovat valmiina. Peukut ja kaikki. Lanka oli näissä Dropsin Alpacaa ,menekki 60g ja puikot 3mm bambusukkikset. Lapaset menivät jo lahjaksi kummitytölle jolla oli synttärit eilen.


Todiste että molemmissa on myös peukut neulottuna.


Valmistuneita on vielä lisää. Tässä Tuulia Salmelan Lace socks for Ladies . Lanka Shoppel-Wolle Admiral 6-fach ja menekki n 100g. Puikot 3mm Karbonz pyöröt.


Kuva mallineuleesta päältä katsottuna. Näyttää enkelin siiviltä.


Ostin Verybusymonkeyn sukkaohjeen jonka nimi on Rumpelstiltskin ja neuloin ekan version niistä Cascaden Heritage langasta. Puikot 2,75mm ja lankaa meni 38/64s kokoisiin sukkiin noin 80g. Lanka on väriltään Denim.


Malli on ihanan yksinkertainen neulottava. Kunhan tsekkailee muutaman kerroksen välein ohjetta niin muuten voi vain kilkutella eteenpäin TV:tä katsellessa. Netflixistä on seurailtu brittipoliisien seikkailuja ja neuloskeltu siinä samalla.


Sairastamani flunssan jälkeen on jäänyt vielä joitakin probleemia tuon terveydenkin suhteen eli kauheasti en ole vielä jaksanut neuloa. Sukkaneulomuksia pitelen käsissäni aina kun jaksan ja niinpä aloitin tällä mallilla vielä toisetkin sukat.


Hempeän vaaleanpunaiset. Cascaden Heritage Silkistä .Väri on Strawberry Cream. Puikot 2,75mm ja toisessa sukassa ollaan menossa.

Muuten olet katsellut ja vähän ostellutkin ohjeita Ravelrystä. Suunnitelmia että sitten kun taas jaksaa enemmän niin tämä olisi kiva...Lankaakin olen tilannut vähän lisää kun minulle ei ole noita varastoja kotiin kertynyt. Kaikki mitä on ostettu on tullut myös melkein saman tien neulottua pois. Tietysti joitakin mitä olen tieten tahtoen säästänyt tylsiä hetkiä varten löytyy korista, mutta kaappi ja laatikkokaupalla ei niitä minulla ikävä kyllä ole. Tietsikan vaihtokin taitaa olla ajankohtaista, tämän minikannettavan taru taitaa olla aika lopussa, perhana !

Kommentit

 1. No onpas sulla nyt ikäviä vastoinkäymisiä, ehdinkin jo kaivata päivitystä.
  Upeita sukkia ja lapasetkin (erityisesti ne peukalot) on hienot! :D
  Toivottavasti olosi kohenee pian!

  VastaaPoista
 2. Kivoja sukkia, mallit kauniita:) Vai tietokone meinaa sanoa itsensä irti... se on ikävää kun temppuilee. Jouduin itse sairauslomalle taas kipujen takia ja lekurin kanssa juttelin että ei ole joutanut käymään vesikävelemässä joulukiireiden takia, niin keskusteltiin että mikä niitä aiheuttaa, eli käsityöt.... työkaverit on lapasia pyytänyt tekemään, mulla kun ei ollu jemmassa niitä niin sitten niitä on pitänyt neuloa... eli tavallaan tuo työ häiritsee harrastusta... saikulla ollessa meinaan käydä vesikävelemässä että tilannetta saatais taas kuntoon, mutta ei kuulema ole niin paha tilanne vielä, että onneksi ajoissa lähin lääkäriin etten kärvistellyt töissä sitten asian kanssa. Mutta jatkojahan näistä tulee sitten seuraamaan työasioissa ja ergonomiassa....

  VastaaPoista
 3. Kiitos Sanna. Kyllä se varmaan siitä taas lähtee. Uusi kannettavakin tuli tilattua jo verkkokaupasta. Nyt vain odotellaan sen saapumista kärsimättömänä. Peukut on mielestäni kanssa upeat. Mikä saavutus, olen niin ylpeä itsestäni .

  VastaaPoista
 4. Armi toivotaan että sinunkin vointisi kohenisi oikein pian ja pidä nyt sairauslomalla oikein hyvää huolta itsestäsi. Kyllä ystävät ymmärtävät jos ei nyt jaksa heille tilaustöitä neuloa. Se ein sanominen on vaan aina niin tuskallisen vaikeaa, mutta tsemppiä sinulle.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

You can leave comments also in english if you like, thank you.

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Yrityksen ja erehdyksen kautta Threipmuir etenee

LOPAPEYSA(HKO) - YSOLDAN STROKKUR VILLATAKKINA

BLUE SANDIN HELMOISSA