VIIME VIIKKO TÄYSIN HARAKOILLE


 Katsokaa kuka kulta vietti viime viikolla aikaa äiskää hoitamassa. Sairastimme pojan kanssa kammottavan vatsataudin ja uusi virkattu peittoni toimi näköjään kissamagneettina sängyssäni. Tauti oli kamala, kuten kaikki vatsataudeista voi kuvitella ja se piru kestikin melkein viikon eli hiukkasen huterana ollaan vieläkin. Nyt on sentään jo ruoka ja juoma pysynyt lauantaista asti sisuksissa eli kovasti tankataan nestettä ja muonaa takaisinpäin.


Mistä tämä  oikein hengittää ???
Pojalle tuleva Little Wave takki (versio 2 ) on edistynyt ennen tautia ja vähäsen sen jälkeenkin jo melkein olkapäihin asti. Neulominen on luonnollisesti paljon nopsempaa kun tekee jo toista versiota samalla mallilla. Toivottavasti nyt tulee sopiva koko....Tämä mallineule on siitä jännä ainakin tällä langalla neulottuna että vasta ekan kastamisen jälkeen näköjään saa selville vaatteen todelliset mitat. Mallineule vetää kasaan ennen kastamista ja vaate "kasvoi" ainakin ykkös versioni kohdalla ekassa pesussa.

 
 Ja sitten toiseen tämän hetken intohimooni eli virkkaukseen. Ostin Lankamaailman tarjouslankoja uutta peittoa varten. Hjertegarnin Lima oli siellä 1,95 /kerä ja houkutus vei mennessään. Ihania keväisiä värejä ja saa virkata isolla 5mm koukulla, mikäs sen hauskempaa !Ohjeen näihin neliöihin löydätte TÄÄLTÄ . Sen verran tein omia muokkauksia että lisäsin yhden ylimääräisen kerroksen valkoista ja kiinteitä silmukoita reunojen ympäri. Tykkään yhdistellä paloja kun  reunat on tukevat ja siistit.

 PALA 2

 PALA3

 PALA4

 PALA 5

 PALA 6

Palojen koko on muuten 25cm kantiinsa ja nyt menen jatkamaan hommia.

Kommentit

 1. Tervetuloa "takaisin" - sinua on kaivattu! Toivon pikaista "tointumista", Leena

  VastaaPoista
 2. Huh, sinä se et tyydy mihinkään pieniin projekteihin sairaanakaan. Komea peitto tulossa ja takkikin jo noin pitkällä!

  VastaaPoista
 3. Itse asiassa Sanna olin melkein viikon tekemättä yhtään mitään kun en kyennyt. Ämpäri käsissä on hankala virkkailla, tauti oli niin kamala. Onneksi ollaan voiton puolella ja hommat jatkuu. Kiitos taas ianasta kommentista .

  VastaaPoista
 4. Oikein herkullisen näköisiä paloja! Toivottavasti jaksat nauttia taas käsitöistä!

  VastaaPoista
 5. Oi, vatsatauti on kamalaa:( onneksi olette jo toipumassa siitä.
  Aivan ihanaa peittoa olet tekemässä,niin pirteät värit!
  Toivottavasti neuletakista tulee nyt sopivan kokoinen.

  VastaaPoista
 6. Kiitos ihana Ingi. Jaksan taas nauttia. Tekemisen ilo on palannut : )

  VastaaPoista
 7. Elina olimme kehnossa jamassa vielä viikko sitten ja kiroilimme viruksia jotka mokoman aiheuttivat. Nyt on arki palannut taas uomiinsa ja yritän saada pojan takin pian valmiiksi ennen kuin talvi loppuu. Kiitos kivasta kommentistasi, ilahduin. Sormet ristissä jännään sovitusta takin pesun jälken....

  VastaaPoista
 8. Ystävänpäiväsukkien onnellinen omistaja kiittää! Täydellisesti istuvat ja lämmittävät mukavasti. Maailman ihanimmat <3

  VastaaPoista
 9. Jelena olen edelleen melkein nukkunutkin rukkini vieressä. Hän on ihana. Olet sinä aika serkku. Haleja ja kiva että sukat ovat mieleen <3

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

You can leave comments also in english if you like, thank you.

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Yrityksen ja erehdyksen kautta Threipmuir etenee

LOPAPEYSA(HKO) - YSOLDAN STROKKUR VILLATAKKINA