KUIN POJALLE TEHTY JA SUKKAINNOSTUSTA


 Nyt on Little Wave villatakin kakkosversio valmis, ollut jo jonkun aikaa, itse asiassa. Koko on nyt hyvä ja poika on takkiinsa tyytyväinen. Kaikki tarkemmat tiedot villatakista löytyvät edellisen villatakin postauksesta, joten en viitsi niitä taas tässä toistaa. Lankaa vain kului n. 75g vähemmän kuin isompaan versioon meni. Tämä takki on siis ohjeen koko  46" mukaan neulottu.


 Suostui poseeraamaan jos saa katsoa Olympialaisia samalla. Penkkiurheilijaperheen poika.


Sitten neulomiini sukkiin :


Olen neulonut Cookie. A:n Kai-Meit. Lankana Araucanian Ranco Multi ja koon 39-40 sukiin meni lankaa vajaa kerä eli n. 85g.


Puikkoina käytin KnitPro Karbonz 2,25mm pyöröjä


Pitsikuvio on tosi kaunis. Sukat menevät ystävänpäivälahjaksi, joten en viitsi niitä omin jalkoihini tunkea edes kuvia varten. Nämä kuvat saavat riittää.


Toiset ystävänpäivälahjaksi neulomani sukat ovat kanssa Cookien suunnittelemat.


Mallin nimi on Haleakala ja nämä ovat jo kolmannet tällä ohjeella neulomani sukat. Tykkään mallista. Kiva neuloa ja nätit. Ovat myöskin tosi kivat jalassa varsi kun on tuota joustavaa resoria melkein kokonaan.


Lankana käytin Fyberspatesin Vivacious 4ply lankaa ja rakastuin siihen oitis. Tämä on ehdottomasti kauneinta lankaa jota olen koskaan nähnyt. Voittaa Madelinetoshit ja Malabrigotkin. Väinämöinen kulkee ehkä samassa sarjassa, mutta muita yhtä ihania ei nyt tule mieleeni.


Puikkokoko Haleakaloja neulottaessa oli 2,5mm ja langan värin nimi on Spiced Plum . Lanka on ostettu Titityystä.


Viimeiset ystävänpäivälahjaksi menevät sukat ovat vielä puikoilla ja ne ovat miesten sukat. Neulon ihan perusribbisukat Väinämöinen - langasta ja puikot ovat 2mm. Langan värin nimi on Noki ja se on melkein mustaa ihan päivänvalossakin.


Gyokurot ovat olleet valmiina jo kanssa jonkun aikaa ja kuten ehkä kuvista huomaattekin ne ovat myös olleet käytössä.


Muhkeat pohkeeni ovat venyttäneet sukkien varsia , siksi ne näyttävät kuvissa tuolta.


Neuloin nämä Väinämöinen - langasta ja värin nimi on Kammari. Puikot olivat varressa 2,75mm ja muutn 2,5mm. Lankaa kului pitkien varsien vuoksi melkein koko 100g vyyhti, hitusen jäi jäljelle. Minun sukkani ovat kokoa M/37

Kommentit

 1. Kiitos. Taisin julkaista aika keskeneräisen postauksen vahingossa jo liian aikaisin.Toivottavasti et kovasti ihmtellyt tekstien puuttumsta : ) Sen siitä saa kun koettaa kirjoittaa ja toimia penkkiurheilijana samalla.

  VastaaPoista
 2. Suuritöisen takin olet saanut valmiiksi! Minä en viitsisi muille niin isoja juttuja tehdä. Ja kauniita sukkia, varsinkin niiden sinisävyisten lehtikuviosta tykkään!

  VastaaPoista
 3. Takista tuli upea - kannatti ottaa uusiksi, vaikka harmittikin! Tuskin enää harmittaakaan?
  Ja oi, miten mahtavia sukkia! Täytyypä olla silmät auki lankakaupoissa, jos vaikka sattuisi kohdalle tuota Haleakala-sukkien lankaa kun sitä niin kovasti kehuit! :)

  VastaaPoista
 4. Ingi minä taas olen aina tykännyt tehdä toisille neuleita. Rakkaille on kiva antaa itsetehtyjä lämmikkeitä. Sinisävyiset sukat ovat minunkin mielestäni tosi jänskät ja nätit. Kiitos kivasta kommentista.

  VastaaPoista
 5. Sanna kannattaa ehdottomasti kokeilla tuota Vivacious lankaa, se on ihanaa. Olet ihan oikeassa ettei enää harmita yhtään tuo takin uusiksi neulominen. Pääasia että siitä tuli nyt hyvä ja poika tulee pitämään sitä. Kiitoksia taas Blogikamu .

  VastaaPoista
 6. No nyt on pojalla sopiva ja komea takki! Ja ihania sukkiakin olet ehtinyt neuloa. =)

  VastaaPoista
 7. Valtavan kaunis tuo Kai-Mei malli <3. Pääsee langassasi kuvio hyvin esille.
  Olen blogissasi ensimmäistä kertaa, mutta taidan jäädäkin säännölliseksi tiirailijaksi :)

  VastaaPoista
 8. Hepsi kiitos . Poika onneksi tykkää takista myös.

  VastaaPoista
 9. Aikun askareet. Ihana kuulla että sain uuden blogikaverin. Ilahduttaa aina kovasti kun tulee uusia ihmisiä mukaan. Taidanpa käväistä vastavierailulla.

  VastaaPoista
 10. Moi, kiva kun piipahdit. "Ystäväpiiri" laajenee puolin ja toisin :)

  VastaaPoista
 11. Aikku, aina hienoa saada uusia "Ystäviä"

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

You can leave comments also in english if you like, thank you.

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Yrityksen ja erehdyksen kautta Threipmuir etenee

LOPAPEYSA(HKO) - YSOLDAN STROKKUR VILLATAKKINA