KORSI


 Työvaihekuvia. Ihanan Sannan ihanat kämmekkäät. Pakko heti ottaa malli puikoille vaikka koti on vesivahinkoremontin jäljiltä kaaoksen tilassa.


Remontista stressaantunut apurikin tuli välillä huilaamaan.


Nyt osui malli ja lanka kohdilleen. Ihanaa tämä Fyberspatesin Vivacious 4ply - lanka.


Sannan malli löytyy Eiran langat- lehdestä, jota saa lankakaupoista. Minä kiitän ja kumarran, Sanna iso kiitos lehdestä. Oli kivoimpia yllätyksiä pitkään aikaan ja osui juuri sopivaan aikaankin kun vesivahinkorempan keskellä jo jossakin vaiheessa alkaa usko loppua.Mielenvirkistystä ja voimia antavaa piristystä kerrassaan. Kyllä maailmassa sitten on mukavia ihmisiä.


Korsi- kämmekkäät valmiina. Kun ei ole kuvausassaria käytössä niin saan kuvattua vain toisen käden kämmekkään. Kun itse pitelee kameraa niin parempaan en pysty.


Nämä istuvat kuin hansikas. Palmikkoneuleen ansiosta nämä ovat ihanan jämäkät mutta silti joustavat. Eli ei kirraa yhtään, mutta muotoutuvat hyvin käsiin. Peukalokiila luonnollisesti kanssa auttaa asiaa istuvuuden osalta.


On se lankakin niin nättiä. Tämän värin nimi on Deep Forest.


Puikkoina käytin 2,5mm KnitPron pyöröjä. Yläosan ainaoikeassa puikot olivat 2,25mm. Sillä lailla sain napakamman reunan sormien ympärille.


Mitäpä näistä enää sanoisi muuta kuin että lähtekää lankakauppaan hakemaan oma lehtenne ja neulomaan näitä ihania kämmekkäitä. Lehdessä oli vielä muitakin kivoja malleja muidenkin blogienpitäjien luovuudesta syntyneinä ja vielä kiva juttu Titityy lankakaupasta. Kannattaa siis hakea omansa jos mahdollista.


Tässä vielä kuvaa kun kämmekkäät eivät ole käteen puettuina. Nämä eivät ole vielä käyneet kylvyssä joten look on suoraan puikoilta otetuiden näköinen. Remppakiireiden ja- kaaoksen keskellä ei oikein ole aikaa ja paikkaa missä hääräisi käsitöiden kanssa ja pingottelisi niitä.

TODISTUSAINEISTOA , ON NIITÄ KAKSI KAPPALETTA SAATU VALMIIKSI.RAVELRYSSÄ

Kommentit

 1. Ihanaa, että tartuit heti ohjeeseeni! Sitä vähän toivoinkin, kun lähetin lehden sinulle... :)
  Kämmekkäistäsi tuli kauniit, lanka on huippuihanan väristä. Hyvä idea tuo pienempien puikkojen käyttö yläreunassa!
  Ehkä minä rohkenen kirjoittaa joskus toisenkin ohjeen... Ainakin tiedän, mistä saattaisin löytää koeneulojan... :)

  VastaaPoista
 2. Blogikamuseni voit aina pyytää jos tarvitset koeneulojaa malleillesi. Näitä on ilo neuloa ja rohkaisen ehdottomasti sinua julkaisemaan lisää ohjeita. Sinulla on hyvä maku ja pettämätön silmä yksityiskohdissa ja taito neuloa, joten kaikki tarvittavat ominaisuudet ja taidot löytyvät mitä hommaan tarvitaan. Rutinoidut hommaan varmaan nopsaan ja hermoilu mitä aina uusissa hommissa on niin jää pois. Taot vaan kun rauta on kuumaa ja sait jo mallisi julkaistua lehdessäkin. Se tuo kummasti tunnettavuutta ja neulojat osaavat odottaa uusia ohjeitasi.

  VastaaPoista
 3. Kauniit kämmekkäät! Kiva, kun kehut tuota lankaa, ostin sitä nimittäin takkia varten, uusi tuttavuus minulle.

  VastaaPoista
 4. KIITOKSET INGI. LANKAA KEHUN HYVÄLLÄ OMALLATUNNOLLA. TÄMÄ ON YKSI KAUNEIMMISTA LANGOISTA MITÄ OLEN NEULONUT. AIEMMIN NEULOIN SPICED PLUM VÄRISESTÄ SUKAT JA SEKIN VÄRI OLI TODELLA KAUNIS.

  VastaaPoista
 5. Kauniit. Minäkin iskin heti silmäni tuohon malliin vaikka en osaa kämmekkäitä käyttää ees. Täältä yksi märkä kissa tuli aamupalalle ja lähettämään teille terveiset.

  VastaaPoista
 6. Kämmekkäät on yllättävän kivat pitää meidän kylmässä kämpässä. Täytyyhän niitä tietysti aina riisua kotihommissa ym. mutta muuten pidän sellaisia usein käsissäni. Sanna osaa ideoida niin kauniita malleja että olen ihan fani. Mikä Tassu-paran on kastanut ? Haliterkut myös meiltä hänelle, ihanaiselle <3 Eppu ja Viksu on n. 6h päikkäreillä. Aamupala maistui heillekin ja pienet jahtausleikit päälle. Nyt uni maistuu patterin vieressä sängyllä.

  VastaaPoista
 7. Kauniit kämmekkäät tosiaan ja lankakin on kaunista!

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

You can leave comments also in english if you like, thank you.

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Yrityksen ja erehdyksen kautta Threipmuir etenee

LOPAPEYSA(HKO) - YSOLDAN STROKKUR VILLATAKKINA