ISOÄIDINNELIÖITÄ


Koko : n. 180 x 215 cm
Lanka : Four Seasons Grundl- Lisa uni, menekki n.1200g
Koukku : KnitPro Waves 3,5mm ruutujen virkkauksessa ja 3mm reunoissa.

RAVELRYSSÄ


Vesivainkoremontin jälkeen kun kotia on uusittu niin iskee tietysti sisustusvimma.Niinpä tartuin koukkuun ja viimeistelin tämän keskeneräisen Granny square-peittoni valmiiksi. Remontin jälkitouhuissa on mennyt viikko jos toinenkin tavaroille paikkoja hakiessa ja vieläkään ei ole kaikki kondiksessa, mutta pikkuhiljaa homma valmistuu...kait.


Rakastan niin värejä. Harmauden keskelle piristystä.Kuten kuvasta näkyy niin yhden kirjahyllymme yksi osa (hyllykokonaisuuksia on kolme ympäri kämppää) on vielä täyttämättä ja pahvilaatikoita on siis purkamatta. Nyt on tullut käytyä kirjastoammekin taas läpi ja pakkasin 7 pahvilaatikollista romanttista ja muuta ei niin tällä hetkellä kiinnostavaa kirjallisuutta pahvilaatikoihin ja yläkerran ullakolle. Sieltä on siskontytöt ja kummityttö käyneet valitsemassa itselleen luettavaa ja minä olen saanut uutta hyllytilaa uusia kirjoja varten. Joulukin on tulossa ja silloin aina kirjasto kasvaa melkoisesti.Tällä hetkellä kerään mielelläni Tammen keltaista kirjastoa ja Otavan kirjastoa, ja dekkarit käyvät tietysti aina.


Huonossa valossa otettua huonoa kuvaa mutta kait tuosta näkyy että virkkasin reunoihin erivärisiä kiinteistä silmukoista koostuvia kerroksia 4kpl. Punainen viuhkakeros tuli ihan reunaan.


Olen neulonut tässä välissä myös miehelle parit paksut sukat Cascade 220:sta mutta ne ovat jo menneet käyttöön enkä viitsi ruveta likaisia sukkia kuvaamaan, olkoon bloggaamatta. Lisäksi neuloin Stephen Westin Bolting -huivin ja sen postailen seuaavalla kerralla kun olen ehtinyt sen kastella ja pingottaa .

Kommentit

 1. Oi, se on valmis! Mahtavan iloiset väriruudut, joita valkoinen kauniisti tasapainottaa. Ihana!

  VastaaPoista
 2. Kiitos blogikamu. Ihanaa kun on taas vähän aikaa käsitöillekin. Nostan sulle hattua kun olet käynyt tämän rumban useamman kerran läpi. Sitkeä sissi olet ; )

  VastaaPoista
 3. On kyllä kaunis! Todellakin piristävät värit ja tasapainottava vaalea kuin kehyksenä.

  VastaaPoista
 4. Oi miten ihana peitto :) Mahtavat värit !

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

You can leave comments also in english if you like, thank you.

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Yrityksen ja erehdyksen kautta Threipmuir etenee

LOPAPEYSA(HKO) - YSOLDAN STROKKUR VILLATAKKINA

BLUE SANDIN HELMOISSA