Girasole
Ostin Jared Floodin Girasole -peiton ohjeen alkuvuodesta Titityystä ja neuloin sen Cascaden Eco wool- langasta . Peitto on ollut jo hetken valmiina ja käytössä eikä se ole nyppyyntynyt tai "nuutunut" muutenkaan vaikka se on käynyt pesukoneessakin , tosin käsinpesuohjelmalla pyöritettynä. Eli lanka on vastannut odotuksiani ja ollut käytönkestävää. Rakastin tämän langan neulomista ja sen ihanaa tuntua. Hyvää on myös se että se on 250g vyyhdissä , eli isossakaan työssä ei tule turhia langanpäättelyitä vastaan. Lankaa kului työhön 4 vyyhtiä ja puikot oli 6mm Knit Pro pyöröt.

Kommentit

  1. Kyselit mukaan pääsyä Hulluihin Huivittelijoihin. Tottakait mukaan pääsee. Linkitän blogisi listaan ja eikun huiveja neulomaan... Tervetuloa!

    VastaaPoista
  2. hieno on! ajattelin itsekin kokeilla Girasolen neulomista - itse asiassa ajattelin huivia, mutta nyt alkoi peittokin houkuttaa. kun vaan keksisi sopivan langan...

    VastaaPoista
  3. Liina tämä on tosi kiva malli neuloa, suosittelen. Jos haluat tehdä peiton, niin tämä Cascade Eco on siihen hyvä lanka, se on kestänyt hyvin käyttöä ja sitä on tosi mukava neuloa ja se on vielä melko edullistakin moneen muuhun verrattuna. Sitä tarvitaan peittoon 4 vyyhtiä ja ainakin Titityy Lankakauppa Kuje ja Lankaidea myy ko lankaa. Titityyhyn tulossa uusia värejäkin syksyn aikana ;)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

You can leave comments also in english if you like, thank you.

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Yrityksen ja erehdyksen kautta Threipmuir etenee

Threipmuir ja muutenkin teemana Ysolda ja värikkäät neuleet

Värit innostavat näin valoisaan aikaan