NORAH GAUGHAN VOL.9

Lisää ihanuuksia löydätte täältä . Berrocon sivuilta löytyy suunnittelija Norah Gaughanin uusimpia malleja. Aivan ihania palmikoita ja pitsineuleita, suu kuolassa katselin. Kyllä syksy on vaan ihanaa aikaa neulojalle kun uusia malleja ja lankoja pursuaa joka puolelta . Happy,happy,happy.
 Uusi kohta ilmestyvä odottelun arvoinen kirja taas löytyy täältä . Ihania neulepaitoja , -takkeja , huiveja, lapaset ja pipo. Kannattaa käydä katsomassa : )
 Näitä löytämiäni ihanuuksia päivittelen tänne vielä varmasti lisää. En malta olla jakamatta löytämisen riemuani . Perheeseeni kuuluu kaksi ukonkörilästä, jotka eivät jaksa innostua kanssani kaikista langoista ja malleista, joten jonkun kanssahan tämä riemu pitää jakaa, eikö niin ?

Kommentit

 1. Sama homma on meidän taloudessa, ukkeleita ei paljon hetkauta, vaikka uusi neulelehti kolahtaa laatikkoon tai alennusmyynnistä on löytynyt kassillinen ihanuuksia :)

  Ihania on mallit, todellakin kuolattavia!

  VastaaPoista
 2. Sen takia on mielestäni juuri ihanaa että on blogit, vai mitä ?

  VastaaPoista
 3. Syksy on vuoden paras aika! Tulee sopivan viileää, jotta voi taas kääriytyä villapaitoihin, ja olohuoneen sohvalla on ihana istua lankakeriin hukkuen. :)

  VastaaPoista
 4. Neulisti olen täysin samaa mieltä. Vielä kun sade ropisee ikkunoissa, niin mikä voi olla kodikkaampaa ?

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

You can leave comments also in english if you like, thank you.

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Yrityksen ja erehdyksen kautta Threipmuir etenee

Threipmuir ja muutenkin teemana Ysolda ja värikkäät neuleet

Värit innostavat näin valoisaan aikaan