WOOL PEOPLE JA BT FALL 2011

Siis hyvät kanssaneulojat menkää katsomaan tänne ja ihastelkaa ja inspiroitukaa toinen toistaan ihanimmista malleista. Taistelin urheasti avatakseni PayPal tilin itselleni vaikka luottokortiton ihminen olenkin vain saadakseni ostaa joitakin näistä ohjeista.  Villapeikolle kiitokset että olet ollut kanssani kärsivällinen ja suostunut myymään mallejasi vanhanaikaiseen tapaan tilisiirtona, nyt olen siis minäkin päässyt siirtymään nykyaikaan :)  Olen pienen Liedon Säästöpankin asiakas ja heidän Electronillaan ei paljoa nettiostoksia maailmalta tehdä. Onneksi tuon PayPal- tilin sai näköjään nykyisin avattua ilman mitään kortteja ja rahaa siirrettyä ihan tavallisesti tilisiirtona joten pääsin mukaan kansainväliseen nettimaailmaan. Uutta tietoa minulle, olen joskus aikaisemmin yrittänyt tuota tilin avaamista ja silloin homma tyssäsi siihen ettei ilman kortteja rahansiirto onnistunut mitenkään. Uutuudenviehätyksessä ostin myös Twist collectivesta ohjeen ihanaan Wisteria villapaitaan. Olen jo tilannut langatkin Titityystä ja nyt vain odottelen paketin saapumista että pääsen työhön käsiksi. Sormet syyhyää...


                                      Terveiset pojilta ; )


Jotakin olen sentään neulonutkin tässä välissä vaikka aika onkin mennyt enemmän tietokonella.


Villasukat pojalle itsevärjätystä 7- veljeksestä  puikot 3,25mm KnitPro Novat. Tuo sukan kuvio on otettu Ravelrystä löydetystä mallista, jota en enää sieltä löydä. Menin tyhmyyksissäni poistamaan tuon mallin koneeltani heti kun sukat valmistuivat ja nyt en enää muista edes sen nimeä, voi möhkö mikö lahopää joskus olenkaan : (          LÖYSIN OHJEEN SEN NIMI ON LUMBERJACK SOCKS LINKKI TÄSSÄ . Taas huomattiin miten asiat palautuu mieleen kun niitä ei väkisin yritä saada mieleensä. Alitajunta on kumma juttu .

.
Tässä vielä keskeneräiset Cookie.A n Marlinda-sukat joista myöhemmin varmasti lisää.

Kommentit

 1. Ihana ilme kissapojalla! Ja kauniita sukkia! Pitäisi myös alkaa neuloa sukkia, löysin eilen tiikerisukkieni kantapäästä reiän :/

  VastaaPoista
 2. Voi mahoton kun ihania kavereita :)
  Nuo alemmat sukat näyttävät erinomaisen viehättäviltä! Ja sitten jäin jumiin tuijottamaan kuvassa näkyvää punaista "jutskaa", jonka päällä sukka on. Siis enpä ole koskaan tavannut moista, voitko kertoa siitä lisää jossakin kohtaa?

  VastaaPoista
 3. Mari pinkki jutska on Succaplokki. Liinan villat blogin kautta aikaanaan itsekin tutustuin niihin. Hänen miehensä valmistaa niitä kierrätysmuovista. Otin silloin rohkeasti yhteyttä emaililla ja ostin sitä kautta häneltä suoraan. Niitä myydään kyllä nettilankakaupoissakin. Laita Googleen hakusanaksi Succaplokki niin sieltä selviää mistä kaupoista voit ostaa.

  VastaaPoista
 4. Kissapojat kiittävät kehuista ja minä myös. Villapeikko kieltämättä sukkien neulominen on paljon mukavampaa puuhaa kuin paikkaaminen ja saa taas jotakin ihanaa uutta jalkoihinsa. Tai muut saa, riippuu kenelle lahjoittaa valmiit tuotokset, askeleetkin tuntuu niin paljon kevyemmiltä.

  VastaaPoista
 5. BT on käsittämättömän ihana. Kuolaan niitä malleja päivittäin!

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

You can leave comments also in english if you like, thank you.

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Yrityksen ja erehdyksen kautta Threipmuir etenee

Threipmuir ja muutenkin teemana Ysolda ja värikkäät neuleet

Värit innostavat näin valoisaan aikaan