LAURIEL OMAAN TAPAANI

Lauriel
Cascade wool 220
KnitPro Cubics 4,5mm
Aloin neulomaan Ysolda Teaguen mallia Lauriel kirjasta Little red in the city. Olen ostanut tuon e-kirjan jo joku aika sitten ja ihaillut sen kaikkia malleja. Rakastuin tämän Lauriel villatakin kaarroke yläosaan jo heti kun näin sen ekaa kertaa Ravelryssä. Rakkautta ensisilmäisyllä siis. Villatakki on mielestäni nätti kuin koru <3 Olen saanut tuon kauluksen kuvioneuleen valmiiksi ja neulon nyt kaarrokeosaa muotoillen sitä lisäyksillä ja lyhennetyillä kerroksilla. Todella koukuttavan mielenkiintoista seurata miten tuo malli kehittyy ja rupeaa näyttämään villatakin yäosalta. Mallineule tuossa kauluksessa on selkeä ja helppo seurata, mutta yllättävän paljon siinä on koko ajan menossa kaikenlaista nurjia lisäyksiä, silmukan siirtoja jne... Mielenkiintoista....jännää. (olen Pasila fani).
   Joudun runsaan kroppani takia muokkailemaan tuota takin alaosaa, koska tuollainen pintaa hivelevä nafti takki ei kertakaikkiaan sovi minulle. Suunnittelen tekeväni alaosasta A-linjaisen ja väljän. Sellaisena voin käyttää itsekin aikaansaannostani. Uskallankohan tuota neulettani Ravelryn sivuille edes laittaa, ettei suunnittelija satu hermostumaan hänen mallinsa tuhoamisesta. Anyway jatkan hommia ja päivittelen edistymistä taas kun kerkiän.

Kommentit

 1. Mielenkiinnolla täälläkin odotellaan työn etenemistä. Laitathan väliaika kuvia tilanteen etenemisestä :)
  Leppoisaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 2. Laitetaan pikkuhiljaa etenemisestä. Hyvää viikonloppua myös sinulle :)

  VastaaPoista
 3. Voi että sä osaat!
  Minun paitaprojektini vähän jäissä motivaation puutteen vuoksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia. Anna paitaprojektin olla rauhassa kyllä se motivaatiokin iskee varmasti taas jossakin vaiheessa. Itsellänikin on samasta syystä odottelemassa Helmi takki (kyllästyin 7 veikan neulomiseen) ja Permafrost peittoni jonka reunusta en tahdo jaksaa väsätä millään ja se on kanssa tuota 7 veikkaa mikä vähän tökkii tällä hetkellä.Näitä on kaikilla älä murehdi :)

   Poista

Lähetä kommentti

You can leave comments also in english if you like, thank you.

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Yrityksen ja erehdyksen kautta Threipmuir etenee

Värit innostavat näin valoisaan aikaan

Threipmuir ja muutenkin teemana Ysolda ja värikkäät neuleet