VILUVARPAILLE SUOMALAISTA VILLAA YLLE

 Tottakai , sairastuin samaan flunssaan jonka  mieheni poti jo viime viikolla. Kurkku on niin kipeä, että istuskelen sängylläni hiljaisena , korvaa särkee, paikkoja särkee, on kuumetta ja kamala nuha ja päänsärky......ja KAIKKEA.
  Se valittamisesta, katsokaa minkälaista lankaa ostin Villanteelta Punomosta ! Piti heti aloittaa siitä neulomaan sukkia palelevien varpaiden suojaksi. Lanka on Pirtin kehräämön paksumpaa karstalankaa 140tex x 3 ja väri 721 Sateenkaari. Puikot 4mm KnitPro Cubicsit. Päätin neuloa näin värikkäästä langasta ihan vaan tavalliset perus-sukat ilman mitään hienouksia. Räkäinen särkevä pääni ei hienouksiin olisi ehkä juuri nyt oikein kyennytkään. Lanka on itsessään sen verran koreaa, ettei sukat muita koristuksia tarvitsekaan. Laitan parempia kuvia valmiista sukista kun ne ovat valmiit. Piti vain päästä jakamaan tämä langan ihanuus heti jonkun kanssa :)
 Lankavyyhdissäni oli lankaa melkein 200g, sen takia "kakku" on noin suuri. Saan tästä ihanuudesta ehkä vielä toisetkin lyhytvartisemmat sukat , jalkani kun ei ole kovin suuri.

Kommentit

 1. Ihanan lämmittävää lankaa ja sukkaa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näistä tuli todella lämpöiset <3

   Poista
 2. Oi mitkä sukat tulossa! Herkulliset värit tuossa langassa. Joskus pelkkä lanka on jo niin ihanaa, että sukka voi olla ihan perussukka, mutta silti se kaikkein mieluisin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo on ihan totta. Tämä lanka on niin fantastista että sukkia varmaan tulee pidettyä melkein aina jalassa :)

   Poista
 3. Ihanan näköistä lankaa ja sen tiedän kyllä että muutenkin ihanaa villaa, varmasti. kiitos muuten kun olit kutsunut minut Raverlyssa ystäväksi. Ainoa vaan, etten ymmärrä siitä mitään eli mitä sit tehdään? Oon ihan uuvatti siellä kun en ol perehtynyt yhtään koko puulaakiin. En osaa sinne edes kuvia ladata... :(
  Minäkin odotan Punomosta kolmea lanka vyyhtiä, ne on perulaista villaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ravelryssä olen itsekin lisäillyt töitäni sinne vasta kesästä asti. Ennen kävin siellä vain katselemassa muiden töitä ja malliohjeita. Nyt hokasin että on kiva laittaa sinne aina valmistuneet työt "muistiin" itselle. Niitä on jälkikäteen kiva katsella. Kuvien ja tietojen lataaminen käy niin että menet omille projects-sivuille,klikkaat add project nappia, lisäät työsi tiedot kirjoittamalla kenttiin kysytyt jutut ja tallennat nämä alhaalta save changes- napista. Kuvat lisäät oikealla ylhäällä sijaitsevasta photos - välilehdestä,mene sinne . Valitse vaikka slurp from web vaihtoehto, sillä voit tuoda kuvat vaikka suoraan blogistasi Ravelryyn. Käy blogissasi ja valitse kuva minkä haluat kopioida myös Ravelryyn ja mene kuvan päälle ja klikkaa hiiren 2 painikkeella.Kopioi kuvan URL osoite. Vie tuo kopioimasi osoitetieto raveryn URL for image kenttään ja paina slurp it nappulaa.Kuvasi siirtyi Ravelryyn ! Toivottavasti sait jotakin selvää ja kokeile ihmeessä. Ravelrystä saa jänniä ja yllättäviä yhteydenottoja ympäri maailmaa, se on kivaa!!!

   Poista
 4. IHana tuo ed. pusero!
  Tuo on mukavaa lankaa neuloa ja kauniit sukat on tulossa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia, kehusi lämmittävät aina kovasti. Ne kun tulevat suoraan PROlta.

   Poista
 5. Ihanan väristä! Parane pian =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia kultaseni, yritetään. Nyt on kyllä melko räkäisen nuutunut olo, mutta eiköhän se taas siitä lähde:) Sun herkut olivat muuten ihania, kiitoksia niistä <3<3<3

   Poista
 6. Onpa tosiaan kauniit värit. Paranemisia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia , yritetään urakalla nessupaketin vieressä :)

   Poista
 7. Upea lanka! Mehukkaat värit! Toivottavasti tauti hellittää pian. Sinulle on haaste blogissani.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitokset toivotuksista ja ensimmäisestä saamastani tunnustuksesta! Piristit oloani huomattavasti :)

   Poista
 8. Mahtavan näköistä lankaa, ihanat värit! Ja perussukkahan on se kaikkien sukkien äiti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen ehdottomasti samma mieltä. Fiksu nainen olet .

   Poista

Lähetä kommentti

You can leave comments also in english if you like, thank you.

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Yrityksen ja erehdyksen kautta Threipmuir etenee

Värit innostavat näin valoisaan aikaan

Threipmuir ja muutenkin teemana Ysolda ja värikkäät neuleet