CASCATA VALMIS


 Yritä näitä sitten kuvata. Lanka on niin hienon ohutta ja kynsinauhat huoltamatta että muutama ärräpää pääsi kun yritin hienouttani käsitellä ja huivi takertui jokaiseen tikkuun mitä kynsinauhani sille tarjosi. Pelkäsin saavani aikaan jonkun mahtavan langan takertumisen, mutta niiltä jotensakin kuitenkin vältyttiin.


 Sessio oli muutenkin mielenkiintoinen kun yritin etsiä asunnostamme valkoista seinää kuvaustaustaksi jotta huivi olisi värinsä ja kuvionsa puolesta erottunut selvästi. Huomasin hämmästyksekseni ettei meillä sellaista ole ! Valkoista seinää siis. Olen aina pitänyt väreistä ja valkoinen seinäpinta on näköjään kokonaan joutunut väistymään muiden kuvioiden ja värien tieltä. Jänskä homma , en ole ennen kiinnittänyt moiseen huomiota.


 Vaalein kohta johon huivin sai jotenkin kiinni löytyi keittiön hyllykön edestä. Nauttikaa siis venäläisistä astioista ja silkkihuivista...mitä nyt vanha rämä kahvinkeitin alakulmassa luo vähän arkisempää tunnelmaa.


 Tässä kuvia vielä suoraan valoa vasten. Pitsikuvio erottuu hyvin, väri ei niinkään.

 Tuli muuten mieleen, pitäisiköhän neuloa verhokappa jostakin tällaisesta mallista ? Ei tekisi yläosaan lyhennettyjä kerroksia vaan tankokujan... Harkintaan..


Lahjaksi menossa <3


Malli: Cascata / Susanna IC
Lanka: Nauravan lampaan ihana villa- silkki huivilanka . Käykää kurkkimassa linkin takana , sieltä löytyy ihania käsin värjättyjä lankoja <3Langan menekki 55g
Puikot : 4mm Pitsiaddit ja 3,5mm KnitProt

Kommentit

 1. Mielettömän hieno! Kevyt ja ilmava ja ihanan värinen. Noin upean lahjan saaja on takuulla ikionnellinen!

  VastaaPoista
 2. Läpikuultava henkäys tulee ekana mieleen. Tosi herkkä ja kaunis.

  VastaaPoista
 3. Onneksi huivi pysyi kasassa kynsinauhaepisodista huolimatta. Upea lopputulos!

  VastaaPoista
 4. Kiitos kaikille. Toivottavasti lahjan saajakin pitää huivistaan. Olen itse ihan tyytyväinen lopputulokseen. Susanna IC suunnittelee kauniita huiveja ja lanka on mielestäni kaunista :)

  VastaaPoista
 5. Todella kaunis malli!
  Ihana idea tuo verhojen neulominen. Laitoin heti muistiin, sillä virkkajaks musta ei olisi mut neulotuissa verhoissa olis kyllä tyyliä:-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin minunkin mielestäni. Susanna IC suunnittelee ihania huiveja. Kiva että otit idean mietintään. Seurailen kumpi meistä saa ensin inspiraation toteuttaa sen <3 Mietitään ja ideoidaan, josko jonakin päivänä jommallakummalla meistä olisi neulotut verhot :)

   Poista

Lähetä kommentti

You can leave comments also in english if you like, thank you.

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Yrityksen ja erehdyksen kautta Threipmuir etenee

Threipmuir ja muutenkin teemana Ysolda ja värikkäät neuleet

Värit innostavat näin valoisaan aikaan