MINÄ TYTTÖ VAIHTELEN NÄITÄ HOMMIA


ELI KIERRÄTÄN MINKÄ KERKIÄN

Tällä hetkellä kierroksessa kesävilluri joka alkoi Crian yläosalla ja jatkui omalla vapaaneulonnalla. Hihoissa menossa.
 Cascata-huivi aloitettu Nauravan Lampaan ihanasta silkki-villa huivilangasta. Fantastista lankaa , suosittelen lämpimästi. Kyseisen langan väri on Orvokki. Huivi aloitettu kun sain langan vaihdossa Juulilta joka värjää itse näitä lankoja. Sain vaihdossa toistakin ihanuutta ja sen esittelen vähän myöhemmin. Lisäksi käsieni takia on kierroksessa oltava tällainen "kevyempi" työ kannateltavaksi. Kun ei pysty noita villatakkeja kannattelemaan tämä on juuri sopivaa neulottavaa siihen väliin.


Ja sitten tämä viimeksi aloitettu French Braid Cardigan. Tämä on nyt osoittautunut hankalaksi työksi siinä mielessä että se on niin painava. Villatakkia on ihana neuloa, mutta kun nuo kädet on nyt niin onnettoman huonossa kunnossa niin tämän neulominen sattuu. Teen sitä aina välillä vähän eteenpäin, mutta kovin pitkiä sessioita en pysty tätä nyt ikävä kyllä neulomaan kerralla. Peeveli.

Lisäksi olen löytänyt Pinterestin, mikä on ihana aarreaitta ja siellä seikkailessa aikaa kuluu kummasti.

Kommentit

 1. Minä(kin) tyttö vaihtelen töitäni. Valitettavasti. Olisi paljon kivempaa osata tehdä yksi asia kerralla loppuun...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo mulla ihan sama. Mä en tiedä mitä oikein on tapahtunut? Nyt internetin aikana tämä homma on ihan räjähtänyt käsistä. Kaikkia ihania ohjeita ja lankoja vaan pursuilee niin paljon joka paikasta. Yritä siinä sitten pitää itsesi kurissa. Mahdotonta ainakin minulle. Onneksi minulla ei ole paljoa tuota käteistä tuhlattavaksi niin se pitää homman vielä pakostakin jotenkin aisoissa.

   Poista
 2. Vaihtelu virkistää, neuloessakin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin se kyllä on :) Kunhan nyt vain ei keräile sitä vaihtelua liikaa ympärilleen .

   Poista
 3. Ei mikään ihme jos vähän kierrätyttää kun kaikki lankasi on hiin ihania ja mallit kauniita!

  VastaaPoista
 4. Susu asia tuppaa vaan välillä vähän karkaamaan käsistä. Kotona ainakin kaksi hommaa roikkunut jo pidempään. Keskeneräiset aloitettu talvella Seiskaveikasta. Tuli kertakaikkinen toppi taas ko. langan neulomisessa ja hommat jäi kesken...Uusia sen jälkeen aloitettu ja onneksi sentään suurimmaksi osaksi lopetettukin niiden jälkeen vaikka kuinka monta, ne vain huilii...

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

You can leave comments also in english if you like, thank you.

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Yrityksen ja erehdyksen kautta Threipmuir etenee

Threipmuir ja muutenkin teemana Ysolda ja värikkäät neuleet

Värit innostavat näin valoisaan aikaan