WATER´S EDGE TYÖKUVA


Water´s edge villuri edistyy pikkuhiljaa. Viikonloppuna puuhailin vähän kaikenlaista, joten silloin ei homma ihan hirveästi edistynyt. Nyt taas on enemmän aikaa neulomiselle ja homma pääsee jatkumaan paremmin. Tässä kuvia siitä mihin asti olen tällä hetkellä päässyt. Vartalo-osa on erotettu hihoista ja jatkan alaosan neulomista tänään. Olen miettinyt etten laita tuota pientä taitosta omaan takkiini, koska se vain lisää turhaan paksuutta tuohon liitoskohtaan mistä leveämpi alaosa alkaa. Neulon varmasti liitoskohtaan vain muutaman kerroksen ainaoikeaa taitoksen tilalle. Muita muutoksia en ainakaan vielä ole keksinyt, mutta saa nähdä kun homma edistyy mitä vielä mieleen juolahtaa... Alla kuva kirjasta, jotakin tällaista tästä pitäisi siis tulla, isompi koko vaan ja Alpaca langasta.


Kuva Coastal Knits kirjasta

Kommentit

  1. Edistyy "pikkuhiljaa"... :D Neulot aina niin hirmuista tahtia, että repesin kyllä tälle kommentille ihan täysin. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. PÄIVÄN HYVÄ TYÖ TULI SIIS TEHTYÄ. SAIN JONKUN HYVÄLLE TUULELLE JO AAMUPÄIVÄSTÄ. JESS ! KIITOKSIA VAIN KOHTELIAISUUDESTA :)

      Poista
  2. Kyllä siinä tosiaan silmukoita riittää, huh! Vaan, eikös sitä sanota, että lopussa sitten kiitos seisoo? Neulisti kyllä osui sinne kuuluisaan ytimeen, hihii:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivotaan että lopussa olen tyytyväinen lopputulokseen. Vai että toistakin hihtyttää :) Hyvä kun saan jaettuna pientä iloa maailmaan, sitä ei koskaan ole liikaa . Kiitoksia teille <3

      Poista

Lähetä kommentti

You can leave comments also in english if you like, thank you.

Tämän blogin suosituimmat tekstit

HIHAT JA VARTALO YHTEEN

LÄMMIN SHAALI TALVEKSI - COPSE / BT FALL 2015

YKSI SUKKA , PEITON KOLMANNES JA VARTTIA VAILLE VALMIS VILLURI