FILTERING DAYLIGHT VALMIS JA KIRJAOSTOS


MALLI: FILTERIN DAYLIGHT / SUVI SIMOLA ( VILLAPEIKKO)
LANKA: DROPS NEPAL MENEKKI  MELKEIN 350G
PUIKOT: KNITPRO CUBICS 6MM , US10


 Huivini on vasta pingotuksessa, mutta en malttanut odottaa että saan jakaa valmistumisen ilon täällä blogissa. Huivi vaan on niin kaunis malliltaan <3  Huivistani tuli melko iso kooltaan koska neuloin sen niin paljon paksummasta langasta ja isommilla puikoilla mitä ohjeessa käytetään.Teko oli tahallinen koska huivini tulee hartiahuivi käyttöön itselleni. Kotona kököttäessäni ja neuloskellessani tarvitsen hartioiden lämmittäjää ja tässä minulla nyt on sellainen. Alpakka langassa tuntuu niin mukavan lämpöiseltä ja pehmeältä että.


Tarkoitus olisi tällä viikolla nähdä taas siskon tyttöjä ja kyselen josko saisin itselleni mallin sieltä että saisin parempia kuvia lisättyä tänne blogiin huivistani. Huivin koosta ei oiken kunnolla saa käsitystä näistä kuvista ja tarvitsisin ihmisen joka suostuu kuvattavaksi pitelemään huivia päällään. Itsestä kun ei kuvia saa napsittua , ei sitten millään ainakaan takapuolelta, joten hommaan tarvitaan aina ulkopuolista apua.


Lopuksi vielä suosittelen kirjaa . Ostin tänään Interweave Storen ALEsta uuden ekirjan kirjastooni. November Knits on täynnä ihania malleja ja hinta oli nyt vain 11,97$ eli vähän alle kympin euroissa. Kirjassa on monen suositun suunnittelijan malleja ja siinä on kaikkea mahdollista. Villatakkeja, sukkia, lapasia,huiveja ja vaikka mitä. Malleja on myös kirjoneuleista pitäville. Kirjassa on myös Veera Välimäen ihana villatakki jota en ole vielä ennen nähnytkään , edes Ravelryssä ei näitä kirjan malleja ainakaan vielä ole esillä. Kirjassa on ohjeet 23 malliin ja ne on kaikki toteuttamiskelpoisia. Taidanpa aloittaa ihanista lapasista kun jäi tuota Nepalia jäljelle 4 kerää...

Kommentit

 1. Tuo huivi lämmittää varmasti ihanasti hartioita ja on vielä hurjan kauniskin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo sitä tarkoitusta varten hänet on neulottu. Suvi on vaan niin lahjakas suunnitelija että huivi on yksi ehdottomista lemppareistani. Eikä ole edes vaikea neuloa. Kiitoksia kehuista, ne lämmittävät myös aina <3

   Poista
 2. Oi että osaa olla kaunis huivi!
  Ja kirja näyttää mielenkiintoiselta. Täytyy kurkkia, milloin mallit tulevat näytille Ravelryyn.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Kirja on tosi aarre. Mietin itsekin tuota ostamista hetken kun ei malleja ollut Ravelryssä näkyvissä mistä olisi voinut kurkistella kannattaako ostos. Katselin suunnittelijoiden nimiä kenen malleja kirjassa on ja päätin uskaltaa kun kaikki kuuluivat siihen kategoriaan kenen malleista yleensäkin pidän. En kadu.

   Poista
 3. Todella kaunis. Ihanan herkkä ja kevyt. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos<3 Tykkään itsekin siitä että vaikka suht paksulla langalla onkin neulottu niin kastamisen ja pingotuksen jälkeen huivi ei ole mikään paksu pönkkö vaan tuo oikein neulottu osuus "aukeaa" hyvin pingotuksessa ja siitä tulee pitsimäisen läpinäkyvä ja ohut. Neuloessa vielä ihan eri näköinen ja huivi on paljon pienempikin , kasvaa paljon pingotuksessa.

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Kiitos kovasti . Se on lämminkin vielä, parhaillaankin harteilla lämmikkeenä.

   Poista

Lähetä kommentti

You can leave comments also in english if you like, thank you.

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Yrityksen ja erehdyksen kautta Threipmuir etenee

Threipmuir ja muutenkin teemana Ysolda ja värikkäät neuleet

Värit innostavat näin valoisaan aikaan