STRANGER EDISTYY, INGLENOOK VALMIINA JA WIMBERLEY


Lämpöiset flunssasukkani <3 


Malli:Inglenook, Adrian Bizilia. Wool People Vol 4.
Lanka: Cascade 220 Wool, menekki noin 140g.
Puikot : KnitPro Karbonz 3,5mm , pyöröt
Koko: Small


Aloin neulomaan myös haastavampaa huivia kun tarvitsin jotakin mielekästä tekemistä . Flunssaisena kun ei jaksa kauheasti muuta riehua . Sängyssä tai sohvalla istuskeluun on koko viikko mennyt. On tämä vaan niin sitkeää laatua tämä pöpö. Lääkärissä tarvitsee varmaan jo ensi viikolla käväistä kun nyt rupeaa tuota kuumettakin jo  olemaan. Poskionteloissa on varmasti jotakin tulehdusta ja antibiootit saattavat olla tarpeen. Yskäkään ei hellitä ja sekin rupeaa jo pikkuhiljaa ottamaan päähän. Kyljetkin on jo ihan kipeät kovasta yskimisestä. Onneksi tänään tulee siskon perhe illemmalla kahvittelemaan meidän kanssa. Saadaan mielen virkistystä ja seuraa. Mukavaa.

Huivimalli on siis Kitman Figueroan, eli KitFigin uusin huivimalli nimeltään Wimberley Lankana käytän Louhittaren Luolan Väinämöistä ja värin nimi on Kammari. Yksi vyyhti ei minun käsialallani ihan riittänyt ja tilasin Titityystä toisen että saan huivini pääteltyä kunnialla. Vyyhti ei vielä ole ehtinyt perille, mutta Titityyltä se on kyllä jo lähtenyt joten kauaa ei varmasti tarvitse odottaa. Saanpahan neulottua vaikka siitä vyyhdistä sukat huivini kaveriksi. Puikot huivini neulomiseesa olivat 3,75mm ja 3,5mm , KnitPron pyöröjä molemmat.
Stranger Cardigan on edistynyt tämän verran. Etupaneelit on kohta neulottu ja sitten on enää sileää neuletta olevat hihat ja takakappale neulottavana. Palmikkoneule on ollut todella helppo ja sen oppi hetkessä muistamaan ulkoa eli tätä on voinut neuloskella ihan TV- neuleena. Olen katsellut Netflixin kautta brittisarjoja ja neulonut tätä siinä samalla. Poika on ollut kanssa kipeanä tämän viikon ja hänen kanssaan on tullut katsottua muutama leffa, joten sielun - ja mielen ravintoa on tullut nautittua yksin ja seurassa.


Titityyltä tuli tällä viikolla jo yksi paketti. Holst Garnin Supesoft Uldia 300g. Väri Larch. Ihanaa villaa !


Lopuksi vielä raskaan hoivatyön uuvuttama kuva hoitsustamme. Kaverilla on ollut tämän viikon kaksi potilasta ja ressukka on jo ihan väsy <3 Uskollinen  ystävämme on hoitanut meitä todella hyvin. Hän ottaa kaikki torkkunsakin jomman kumman potilaansa vierellä. Tässä hän torkkuu minun sängyssäni.

Kommentit

 1. Toinen toistaan ihanampia neuleita! Toivottavasti paranette pian - ainakin hoitaja on paras mahdollinen:-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia Susu. Yritetään parannella itseämme kovasti. Hoitsu on niin tunnollinen ja lempeä ettei parempaa voisi toivoa. Hänen salainen aseensa on rinnan päällä" tissuttelu" ja kehräys. Hieronta kuulemma auttaa ja irroittaa limaa keuhkoista.Jos meistä on molemmat pitkällään on hänellä kauhea hätä vuorotella meidän välillä tekemässä tätä hoitoa. Kultainen kisu. Pikkuveljensä vaan touhuilee omiaan ja jättää kaikki hoitovelvollisuudet Viikarille,mokoma.

   Poista
 2. Oletpas sinä taitava tekemään kuvioneuletta, todella hienoja. Vaan mikäs on tehdessä, kun on noin ihana hoitaja vieressä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos kovasti. Olet ihan oikeassa meillä on täällä niin ihana hoitsu että hän saa nuoremman kaverinsa kanssa piristettyä meitä kummasti. Poika onkin jo kokonaan paranemaan päin ja kait sentään minäkin kohta perässä kun on tuo hoidon taso sen verran hyvää :)

   Poista

Lähetä kommentti

You can leave comments also in english if you like, thank you.

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Yrityksen ja erehdyksen kautta Threipmuir etenee

Threipmuir ja muutenkin teemana Ysolda ja värikkäät neuleet

Värit innostavat näin valoisaan aikaan