WOOL PEOPLE 5

JOS VAIVAA NEULOMISEN LAMAANNUS JA ON VAIKEA LÖYTÄÄ INSPIRAATIOTA. KURKATKAA KANSSANEULOJAT TÄNNE, IHANIA MALLEJA HUIVEIHIN , VILLATAKKEIHIN JA PUSEROIHIN. SIELLÄ ON VEERA VÄLIMÄENKIN UUSI HUIVI !

HOPI HOPI SELAILEMAAN............

Kommentit

  1. Olipa taas aivan ihania malleja... Mistä ajattelit aloittaa? :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Wheaten..ihana...Moon&Stars..fantastinen...Sandycove..herkän kaunis.....Amherst...ihana palmikkomekko ja Hitch...ihana paita . Vielä jäi lemppareita pari mainitsemattakin ! Nyt täytyy kyllä ensin saada vanhoja valmiiksi ja sitten vasta palkita itsensä jollakin uudella ohjeella. Fantastisia malleja taas kaikki vai mitä ? Mistä pidit itse ?

      Poista
    2. Wheaten vetosi minuun ehdottomasti eniten, mutta ihania oli kaikki mallit! Varastolangoistani ei vain taida löytyä mitään Wheateniin sopivaa... Toistaiseksi pysyn päätöksessäni olla ostamatta uusia lankoja ja neulon pois jämä- ja varastolankoja. Mutta ehkä Wheatenin aikakin vielä tulee... :D

      Poista
    3. Sinnikäs Daami : ) Nostan hattua , sinulla on selkärankaa ! Itselläni on ihan sama tilanne. Pakko tehdä vanhoja pois ennen kuin saa luvan satsata uuteen projektiin. Uudet ohjeet ja langat saa palkinnoksi kun jotakin keskeneräistä on ensin saatettu loppuun.

      Poista

Lähetä kommentti

You can leave comments also in english if you like, thank you.

Tämän blogin suosituimmat tekstit

HIHAT JA VARTALO YHTEEN

LÄMMIN SHAALI TALVEKSI - COPSE / BT FALL 2015

YKSI SUKKA , PEITON KOLMANNES JA VARTTIA VAILLE VALMIS VILLURI