IHANAA KUN ON TAAS AIKAA KÄSITÖILLE


Malli : Water and Stone by Veera Välimäki
Lanka : Drops Lima , menekki 13 kerää eli 650g. Väri Petrooli.
Koko : M
Puikot : KnitPro Karbonz 4mm ja 4,5mm


 
Tämä takki on kyllä malliltaan niin upea . Oma takkini jonka kanssa olen elänyt jo pidempään on yksi ihan lemppareistani ja toivon että tämä takki tulee saajalleen olemaan myös sellainen.


Palmikot, ihanan muhkeita.

 

Takki takaa. Yksi palmikko hitusen toiselle sivulle päin siirtyneenä, ei siis keskellä.



Hyvän mallinen vyötärökavennuksineen ja peppulevennyksineen. Suomalainen naismalli kun tuppaa yleensä olemaan hitusen "pepukas", vaikka olisi kuinka hoikasta ihmisestä kyse. Ihanan pitkä ja väljä kietoutumistakki. Hihoihin neuloin hitusen lisää mittaa että niitäkin saa vedettyä vähän vaikka käsien suojaksi kun on oikein viluinen olo. Takki on pehmoinen, lämmin ja mukava, juuri sellainen kuin jokainen kotioloissa tarvitsee mukavuusvaatteekseen. Lisäksi takkimalli on niin kaunis että sen kanssa kyllä mielellään kuljeskelee tuolla maailman viimoissakin, monitoimivaate siis.


Malli : Joanna- sukat , ohje löytyy Annikaisen blogista.
Lanka : Novita Opi Villasukka, pojan antamassa lahjapussissa. Ihana Poika !
Koko: 37
Puikot: KnitPro Karbonz 3mm pyöröt.


Nämä sukat valmistuivat jo tapaninpäivänä, mutta tänne ne ehtivät vasta nyt. Voiko ihanamman väristä villasukkalankaa enää olla olemassa. Olin oikein tyytyväinen kun sain pojalta lahjaksi vaihteeksi Novitan lankoja. On taas kiva neuloa ja virkata ihan Seiskaveikkaa ja palata fiilistelemään sen pariin. Varmaan jokainen suomalainen käsitöitä tekevä ihminen on tätä lankaa käsissään melko paljon pyöritellyt.



Virkkaan saamistani Seiskaveikoista tuota isohkoa peittoa ja siitä onkin valmistunut yksi 75x75 cm neliö lisää. Neliöitä on nyt siis valmiina 4 kpl ja peiton koko tällä hetkellä 150x150cm. Peitosta lisää seuraavassa postauksessa. Olen nimittäin virkannut tummasinisen langan loppuun (oli 5 kerää) ja Novitalta on tulossa lisää että saan aloittaa reuna-osuuden virkkaamisen.

Sitten keskeneräisiin,


Pojan Little Wave villatakissa on neulottu etu-ja takakappaleet kainaloihin asti. Mallissa on minulle vielä hiukan arvoitukselliset taskut kun reikä tuli jo tuonne resorin reunaan, mutta eiköhän sekin arvoitus vielä ratkea kun työ edistyy. Tykkään tästäkin mallista todella paljon. Aion neuloa kaikki hienot yksityiskohdat ihan tarkkaan niin kuin Gudrun Johnston on ne suunnitellut. Kyynärpaikkoja myöden jokainen yksityiskohta ihan ohjeen mukaan.

Arvatkaas mitä ?


 Mulla loppui lanka . Olin ostanut Titityyn kaikki viisi kerää ja tiesinkin ettei lanka tule riittämään valmiiksi neulomiseen asti. Tilasin Tanskasta Holstilta lisää tätä samaa Oxford väriä ja nyt oikein reilusti 1kg verran. Neulon pojalle tästä samasta langasta vielä toisenkin puseron ja joku huivikin voisi olla kiva. Nyt vain tämä jouluaika venytti toimitusta vähäsen ja odottelen pakettini saapumista ihan näinä päivinä. On ainakin lähtenyt jo Holstilta ja varmaan kohta pääsen jatkamaan.


 Villatakin selkäpuoli.


Jännää pintaa.

Tänä aamuna puikoille pääsi Cookie.A;n Gyokuro- sukat. Lanka Louhittaren Luolan Väinämöistä,väri Kammari ja puikot KnitProKarbonz 2,5mm. 

 

 Sukkaneulomusta jatkamalla saan ajan kulumaan siihen asti kun saan lankapakettini kotiin ja pääsen taas käsiksi isompiin töihin.









Kommentit

  1. Ootsie ahkera!

    Mun Water and Stone - takki on kyllä ollut yksi onnistuneimmista neuleistani! On vaan jo niin nuhjaantunut, että pitäisi ottaa ehkä uusinta ;) Tänään oli päällä Veeran Folded ja se on myös yksi parhaimmista neuleista mitä olen koskaan neulonut!

    Keep up knitting :)

    VastaaPoista
  2. Ihana neuletakki.
    Onko se kovin kuuma päällä?

    VastaaPoista
  3. Siina olen ihaillut tuota Folded puseroa ja miettinyt sen neulomista.Jospa noillakin suosituksilla pistäisi sen to do-listalle. W & S villurin neulominen on kyllä niin hauskaa että neulot sellaisen uuden itsellesi tuossa tuokiossa. Se vaan on niin ihana. Jatka samaa hyvää meininkiä sinäkin : )

    VastaaPoista
  4. KahviKaneli, takki ei tullut itselleni joten en tiedä. Olen itse niin paljon isompi kooltani kuin tuo M kokoinen takki, joten en voi sitä edes kokeilla. Kyllä tuo alpakka Lima-langassa sitä kyllä melkoisen lämpöisen oloista tekee.

    VastaaPoista
  5. Mukavia juttuja sulla tulossa, pinkit sukat kivan näköiset... tulollaan sukatkin mielenkiintoiset. Villapaidoista kivaa tulossa... odotellaan:)

    VastaaPoista
  6. ARmiL. itsekin odottelen...voi kun paketit tulisi nopsaan..

    VastaaPoista
  7. Ihania neulomuksia taas sinulla täällä valmistunut ja valmistumassa!

    VastaaPoista
  8. Ihania neuleita yksi toisensa jälkeen:) Upeaa alkanutta vuotta!

    VastaaPoista
  9. Hepsi ja Zelda kiitos paljon. Oikein mukavaa ja inspiraatiorikasta alkavaa vuotta myös teille kaikille mukaville kanssaneulojille.

    VastaaPoista
  10. Huh, onpa sulla siellä vauhti päällä! Water and stone näyttää upealta, samoin Joanna-sukat. AnniKaisen sukkamallit on kivoja neulottavia. Jään odottelemaan monetko sukat ehdit saada valmiiksi ennen villatakkilankojen tuloa... :D

    VastaaPoista
  11. Jaa että sillä lailla Sanna. Aloin neulomaan kyllä yhtä hihaa vielä tuohon keskeneräiseen Waterhouse puserooni, josko saisi sen valmiiksi tässä välissä. Gyokuro- sukat on toisena hommana ja niitä on tosi kiva neuloa. Seuraavaan postaukseen yritän saada niissä ainakin varren valmiiksi.Ahkeroidaan tahoillamme niin tulen kurkkimaan taas sinunkin ihania töitäsi.

    VastaaPoista
  12. Ihana tuo W&S. Omani on alpakka lankaa, on tosi lämmin, pakkaskelien takki. Terveiset lomalta, sieltä missä pippuri kasvaa😉 Riikka

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

You can leave comments also in english if you like, thank you.

Tämän blogin suosituimmat tekstit

HIHAT JA VARTALO YHTEEN

LÄMMIN SHAALI TALVEKSI - COPSE / BT FALL 2015

YKSI SUKKA , PEITON KOLMANNES JA VARTTIA VAILLE VALMIS VILLURI