HALLIGARTH


Lanka : Drops Alpaca, väri 7815 ja menekki n.220g
Puikot : Knitpro 4mm pyöröt
 

Pingoittamisen vaikeutta kun työllä on kokoa. En oikein kykene enää lattialla konttailemaan ja istumaan, niin pöydälle on kaikki hommat saatava. Keittiön pöytämme on kokoa 190x90 cm eli siitä voitte arvailla huivini koon.
Iso tuli , mutta hyvä niin.


Tämä mallineule on jotenkin niin lumoava. En tiedä mikä siinä on mutta minut tämä huivimalli on kietonut täysin pauloihinsa. Näitä on saatava lisää ja vaikka mistä langoista. Onneksi neulominenkin oli kivaa .


Vihreä on maailman hankalin väri kuvata ja niinpä väri näyttää vähän erilaiselta joka kuvassa. Mikään niistä ei edes ihan vastaa todellisuutta mutta jos yritän väriä sanoin kuvata niin ehkä männynvihreä missä on ruskeakoja ja kellertäviä "täpliä" joukossa. Alpacan Mix lankoja siis , ei ihan tasavärinen.


Olen huiviini ihan tyytyväinen ja kuten jo aiemminkin totesin niin näitä pitää saada lisää. Haaveilen jo täysvillaisesta versiosta...väriä vielä mietiskelen.

Kommentit

  1. Kaunis! Jään siis odottelemaan seuraavaa versiota... :)

    VastaaPoista
  2. Tosi kaunis! Aloitin eilen illalla toisen Semelen heti kun ensimmäisen sain pois puikolta. Koukouttavia nämä huivit :)t. Leena

    VastaaPoista
  3. Kiitos Lankakeiju, Sanna ja Leena : ) Ihanaa kehumista melkein tässä ylpistyy.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

You can leave comments also in english if you like, thank you.

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Yrityksen ja erehdyksen kautta Threipmuir etenee

LOPAPEYSA(HKO) - YSOLDAN STROKKUR VILLATAKKINA