PIENI MASOKISTI MINUSSA...

saa aloittamaan miesten neulepaitaa ohuesta langasta 2,5mm puikoilla.


Lanka Holst Garnin Noble ja puikot, tosiaan siis 2,5mm KnitPron Karbonzit. Malli tulee omasta päästä ja aloin neulomaan ylhäältä alas neulottavaa raglanpaitaa. Kaula-aukkoa muotoilin lyhennetyillä kerroksilla ja raidoitusta mietin työn edistyessä. Mututuntumalla siis edetään ja se on taas vaihteeksi kivaa.On tässä vielä työsarkaa kun poika on tuollainen harteikas yli 180 senttinen "karpaasi".

Oli ihan pakko jättää Grandpa ja Laneway odottamaan hiukan vilpoisempia kelejä. Niin masokisti en sentään ole että kun kodin sisälämpötila nousee yli 30 asteen niin jaksaisin istua kasa lämmintä alpakkaa sylissäni. Viileämmillä keleillä kaivetaan taas ne esiin, tai iltaisin jos on siedettävämpää.

 Ja on siellä Suvi Simolan 5200K kanssa odottamassa, mutta sen jatkaminen vaatii taas postireissua. Vaihtelua olla pitää.Yhdet raitasukat valmistuivat eilen. Lanka Pirtin Kehräämön karstalankaa tex 140x3 ja puikot 4mm Knit Pro Cubicsit. Ei pääse lämmin liki kun on nämä jalassa.


Kommentit

 1. Tuosta paidasta tulee varmasti ihana pidetävä, vaikka tikuttamista onkin :)

  VastaaPoista
 2. Mitäpä sitä ei äiti pojalleen tekisi... :)

  VastaaPoista
 3. Kitos Kahvikaneli, sitä juuri toivonkin kun on pojalle menossa. Ja tikuttaminenhan on kivaa, ainakin kohtuden rajoissa.

  VastaaPoista
 4. Sanna, nimenomaan. Tämähän on vielä pientä : )

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

You can leave comments also in english if you like, thank you.

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Yrityksen ja erehdyksen kautta Threipmuir etenee

LOPAPEYSA(HKO) - YSOLDAN STROKKUR VILLATAKKINA