VÄHÄN MUUTAKIN NEULOTTUA


 Exeteriä eteenpäin.Adventuros valmistui vartalo-osaltaan eilen ja samalla loppui lanka. Tämä villatakki syö todella lankaa ! Villatakin paino on jo nyt 650g ja tarvitsen hihoihin vielä 150-200g lisää. No tällä ei ole niin kiire koska kesää kohti ollaan menossa joten tilailen rauhassa Holstilta tai Titiyystä lisää kun tarvitsen jotakin muutakin samalla. Nobleakin joudun tilaamaan tuohon Chainlink- puserooni kuitenkin lisää. Mietin vielä hetken onko muita tarpeita ennen kuin laitan tilauksen menemään.


Pienenä kuriositeettinä, ylempi kuva on otettu eilen päivällä auringonpimennyksen aikaan ja alempi tänään . Kuvasta huomaa kuinka pimeää meillä oli eilen keskellä päivää verrattuna normaaliin päivävalaistukseen. Ylemmässä kuvassa kyllä villatakin väri toistuu oikein verrattuna alempaan.


Ja Chainlink on tällaisessa vaiheessa

Kommentit

 1. Aivan mahtavia!!!! Chainlink vaikuttaa mukavan mielenkiintoiselta ja Adventuroksen laittaisin päälleni vaikka ilman hihoja:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mutta kiitos Riitu . Aivan mahtavia kehuja ! Kyllä ilahduttaa ja antaa motivaatiota. Chainlink on mielenkiintoinen projekti, tykkään tehdä.

   Poista
 2. Mielenkiintoinen tulossa tuo alin punainen.... villatakista muovautuu kivaa...odotellaan loppuun asti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ArmL . On aina niin mukava lukea kommenttejasi. Lämmitti taas mieltä kuulla sinusta ja odottelen innolla kun ilmat lämpiävät ja sinä kaivat "taikapatasi " esille. Värjäät niin kauniita lankoja !

   Poista
 3. Blogissani on sinulle haaste, amuk-kamu! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mutta, Sanna kamuseni äkkiä katsomaan !!!!!

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Enya kiitos kommentista. Minä ihailen kovasti sinun taitoasi ja kärsivällisyyttäsi neuloa kauniita kirjoneulesukkia ja - lapasia. Ihania töitä aina sinullakin menossa.

   Poista

Lähetä kommentti

You can leave comments also in english if you like, thank you.

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Yrityksen ja erehdyksen kautta Threipmuir etenee

LOPAPEYSA(HKO) - YSOLDAN STROKKUR VILLATAKKINA

BLUE SANDIN HELMOISSA