lauantai 21. maaliskuuta 2015

VÄHÄN MUUTAKIN NEULOTTUA


 Exeteriä eteenpäin.Adventuros valmistui vartalo-osaltaan eilen ja samalla loppui lanka. Tämä villatakki syö todella lankaa ! Villatakin paino on jo nyt 650g ja tarvitsen hihoihin vielä 150-200g lisää. No tällä ei ole niin kiire koska kesää kohti ollaan menossa joten tilailen rauhassa Holstilta tai Titiyystä lisää kun tarvitsen jotakin muutakin samalla. Nobleakin joudun tilaamaan tuohon Chainlink- puserooni kuitenkin lisää. Mietin vielä hetken onko muita tarpeita ennen kuin laitan tilauksen menemään.


Pienenä kuriositeettinä, ylempi kuva on otettu eilen päivällä auringonpimennyksen aikaan ja alempi tänään . Kuvasta huomaa kuinka pimeää meillä oli eilen keskellä päivää verrattuna normaaliin päivävalaistukseen. Ylemmässä kuvassa kyllä villatakin väri toistuu oikein verrattuna alempaan.


Ja Chainlink on tällaisessa vaiheessa

9 kommenttia:

 1. Aivan mahtavia!!!! Chainlink vaikuttaa mukavan mielenkiintoiselta ja Adventuroksen laittaisin päälleni vaikka ilman hihoja:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mutta kiitos Riitu . Aivan mahtavia kehuja ! Kyllä ilahduttaa ja antaa motivaatiota. Chainlink on mielenkiintoinen projekti, tykkään tehdä.

   Poista
 2. Mielenkiintoinen tulossa tuo alin punainen.... villatakista muovautuu kivaa...odotellaan loppuun asti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ArmL . On aina niin mukava lukea kommenttejasi. Lämmitti taas mieltä kuulla sinusta ja odottelen innolla kun ilmat lämpiävät ja sinä kaivat "taikapatasi " esille. Värjäät niin kauniita lankoja !

   Poista
 3. Blogissani on sinulle haaste, amuk-kamu! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mutta, Sanna kamuseni äkkiä katsomaan !!!!!

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Enya kiitos kommentista. Minä ihailen kovasti sinun taitoasi ja kärsivällisyyttäsi neuloa kauniita kirjoneulesukkia ja - lapasia. Ihania töitä aina sinullakin menossa.

   Poista

You can leave comments also in english if you like, thank you.