WATERFORDS JA PIKKUISIA NEULOMUKSIA

No niin, olen taas koneen äärellä vaikka en oikein saisi. Kädet ovat suuttuneet minulle liiallisesta neuloskelusta ja koneella notkumisesta ja valvottavat minua yökaudet ja päivisin olen vain kiukkuinen, väsynyt ja turhautunut.

Katsotaas mitä olen saanut sitten viime postauksen aikaiseksi


KAListelun kohde valmistui 27.2. ja onkin ollut ahkerassa käytössä sitä asti Tämä on ehkä yksi mukavimmista villatakkimalleista mitä olen neulonut. Ihana pitää päällä. Käsivaivojen takia en jaksa kaikkia tietoja kirjoittaa uudelleen tähän mutta ne löytyvät linkin takaa Ravelrystä


RAVELRYSSÄ


Haluaisin niin jatkaa tuota jo aloittamaani Adventuros takkia mutta tällä hetkellä tuollaisen ison työn tekeminen on ihan mahdotonta.


Onneksi olemme saaneet lähipiiristä iloisia vauvauutisia ja pääsen toteuttamaan pikkuriikkisiä juttuja niin paljon kuin kädet kestää.


Valmiiksi on tullut Ysoldan Wee Chickadee


RAVELRYSSÄ


Tässä kuva vielä keskeneräisestä Alana Dakosin Playful Stripes Cardiganista Tämä valmistui itse asiassa tänään mutta on vielä pyykkitelineellä kuivumassa joten siitä kuvia seuraavassa postauksessa .Pojan mielipide tästä takista oli se että minun pitää maksaa tulevaisuudessa vauvaparan terapiat, on meinaan sen verran huomiota herättävä neonväri tuossa itsevärjätyssä merinossa. No minä tykkään ainakin väreistä ja vauvan äitikin on aika kaikkiruokainen niiden suhteen joten toivotaan että vauvakin tykkää eikä myöhempää terapiaa tarvita traumojen vuoksi.

Nyt on pakko lopetella ja päästää kädet huilimaan

Kommentit

 1. Woodfords on kaunis, kiehtova malli! Myös lankavalintasi kuulostaa hyvin mielenkiintoiselta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tätä villatakkia oli jännä tehdä ja itsevärjtyt langat vielä lisäsivät jännitystä. Tykkään myös tuosta ohuesta huivialpakasta joka kulkee toisena säikeenä koko takissa. Villan joukosta tulee nyt esiin ihania pidempiä alpakan "karvoja" ja takki on yleellisen oloinen ja lämmin.Kiitos kivasta kommentista Ingi

   Poista
 2. Onpas taas kauniita neulomuksia :)

  VastaaPoista
 3. Molemmat villatakit näyttävät ihanilta ja nuo pikkuneuleet ovat vallan suloisia! Toivottavasti kätesi paranee nopeasti, jotta pystyt taas kunnolla neulomaan. =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Hepsi . Toivotaan parasta on niin pitkästyttävää toimia tässäkin asiassa säästöliekillä

   Poista
 4. Onpa kaunis tuo valmistunut villapaitasi :)

  VastaaPoista
 5. Onpa ikävää kuulla, että lempipuuhasi kipeyttää kädet noin hurjasti. :(
  Koetahan malttaa antaa käsien huilata, vaikka se on takuulla vaikeaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On se niin himpskatin vaikeaa kun ei millään malttaisi...enkä maltakkaan. Jotain pientä ainakin on pakko näperöidä välillä vaikka mikä olisi Odotan niin kevättä ettei olisi näitä ilmoja vielä haittana. Minulla kun tuppaa paikat ilmoittamaan jokaisesta sadekuurosta tai kylmästä. Nyt on kyllä tilanne tavallista hankalampi muuten en neulomista keskeyttäisi, mutta pakosta on nyt annettava vähän periksi. Blogikamuseni kiitos tsemppauksesta !

   Poista

Lähetä kommentti

You can leave comments also in english if you like, thank you.

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Yrityksen ja erehdyksen kautta Threipmuir etenee

LOPAPEYSA(HKO) - YSOLDAN STROKKUR VILLATAKKINA