ALOITETTU SITTEN EDELLISEN POSTAUKSEN

Reilussa päivässä ehtii paljon....


Seittiä...Dew Drops Shawl Iton Washista, puikot 3,25mm, ihanat Red Lacet


Puikoille on tullut luotua myös toiset Jellyfishit.


Nämä ovat menossa lahjaksi. Puikot 2mm ja Lanka Dropsin Fabelia.


Ja viimeinen alkuun saatettu on Jojin suunnittelema villatakki Darling Emma. Tämän takin olen neulonut ensimmäisen kerran jo elokuussa 2012 ja takki on ollut ihan lempparini siitä asti. Nyt on kuitenkin Emmani jo hitusen kulahtanut kovassa käytössä ja täytyy neuloa uusi, hitusen hilpeämmän värisenä tällä kertaa. Lankana Dropsin Alpacaa ja puikot 3,5mm ja 4mm.

Nyt on tas projekteja niin että heikompaa hirvittää mutta eipä tule aika pitkaksi tai iske tekemisen pula ! Kaikki projektit jatkuvat ja joskus kait joku valmistuukin.

Kommentit

 1. Olet taitava löytämään hyviä malleja! Ihastuin tuohon huiviin, kun itselläkin on lace vahvuisia lankoja odottamassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia vain Ingi. Ravelryn ja Pinterestin kautta löytää vaikka mitä. Dew Drops Shawlissa on tosiaan "sitä jotakin".. Kiva että sinäkin sait siitä idean.

   Poista
 2. Jestas, mitä kaikkea täällä on taas tapahtunut! Hauskat Jellyfish-sukat! Ihastuin kovin tuohon Snowflake-paitaan. Piti napata ohje talteen, jos vaikka saisin joskus neulottua sen... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo aloituksia kyllä löytyy mutta valmiita.......no jaa. Jellyfishit on minustakin vekkulit ja on jo toiset puikoilla. Snowflake on kiva malli neulo ihmeessä. Rentouttavaa kun saa alun pitsiosuuden jälkeen neuloa vain sileää. Sopii siis lomaneuleeksi mitä parhaiten jos haluaa relata ja rentoutua.

   Poista
 3. Tosiaan täällä heikkoa hirvittää! Ihania noi huivikuvat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No voi vo, toivottavasti ei liikaa ;) Minusta tuo huivinalku on ihan hämähäkinseitin oloinen. Taidan olla Hämisnainen .

   Poista

Lähetä kommentti

You can leave comments also in english if you like, thank you.

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Yrityksen ja erehdyksen kautta Threipmuir etenee

LOPAPEYSA(HKO) - YSOLDAN STROKKUR VILLATAKKINA