PÄIVITYSTÄ NEULERINTAMALTA

Tässä on ollut hiukan postaustaukoa koska fiilis on ollut kateissa. Neulonut olen kyllä mutta kirjoitteluinto on ollut poissa.
Tämä kesä on todella näyttänyt meille miten kaikki voi olla niin pienestä kiinni. Kesäkuussa menetimme kultaisen serkkuni leijalautaonnettomuudessa. Onnettomuuden aiheutti ilmeisesti  sattumanvarainen kova tuulenpuuska. Asiaa on niin vaikea sulattaa. Kiukku ja suru vuorottelevat - näin ei pitäisi käydä! Juhana oli vasta 28 - vuotias ja elämäniloinen nuori mies. Ihminen jota kaikki rakastivat ja nauttivat hänen seurastaan. Karismaattisimpia kavereita joita olen tuntenut. Kummienon perhe pyörii paljon mielessä ja toivon että jostakin tulee heille voimia selvitä tästä takaisin ensin edes kohtuulliseen arkielämään. Aikaa tarvitaan se on selvä. Me kaikki ikävöimme.
Ja laidasta laitaan.... kolme päivää serkun onnettomuuden jälkeen sukuumme syntyi uusi jäsen. Siskon vanhin tyttö synnytti ihanan poikavauvan ja fiilikset olivat melko sekavat tuossa tilanteessa. Vauvauutisesta fiilikset olivat tietysti riemuisat . Pikkuinen on niin ihana ! Olen tavannut kyseisen herrasmiehen nyt kaksi kertaa ja aina vaan jaksaa ihastella kuinka suloinen tuo pikkumies on. Sukumme uusi jäsen on niin tervetullut ja rakastettu <3
Eli näiden tapahtumien takia olen ollut poissa nettikuvioista jonkin aikaa ja varmaan voi olla että vielä hetki meneekin vain perheen ja suvun parissa mutta ajattelin päivittää noita valmistuneita töitäni tänne vällillä ettei kerry liikaa  jonoon odottelemaan postausta.


MALLI : PRAIRIE FIRE / TIN CAN KNITS
LANKA : HJERTEGARN AREZZO LIN, MENEKKI 10,3 KERÄÄ
PUIKOT : 3mm JA 3,5mm

RAVELRYSSÄ


Ihana tuo pitsineule. Tykkään. Lanka fantastista kesäneuleisiin. Ilmavaa, hengittävää ja vilpoista.


MALLI : JELLYFISH / COOKIE.A.
LANKA : DROPS FABEL, MENEKKI 1,8 KERÄÄ
KOKO: 39 M
PUIKOT :2mm

RAVELRYSSÄMALLI: ROSEWATER / JANINA KALLIO
LANKA:
1. DROPS LACE, MENEKKI n.0,5 KERÄÄ
2. ITO TETSU, MENEKKI n.0,5 KERÄÄ KÄYTIN VAI ALAOSAN PITSINEULEESSA.      
3. ITO WASHI, MENEKKI n.1,6 KERÄÄ

PUIKOT : 4,5mm


Neuloin huivin yläosan kaksinkertaisesta langasta . Yläosaan käytin Dropsin Lacea ja Iton Washia (jännä paperilanka muuten ). Alaosan reikäneuleeseen käytin kolminkertaista lankaa eli lisäsin joukkoon Iton Tetsua jossa on ohut metallilanka mukana. Pysyy reikäneule kuosissaan ja metallilanka on niin ohut ettei se tunnu valmiissa neulepinnassa missään.


Yksi uusista lempparihuivimalleistani.

RAVELYSSÄ


MALLI: SWEET DREAMS / BOO KNITS  
LANKA : DROPSIN LACE, MENEKKI n. 50g
PUIKOT : 4mm
KOKO : L

RAVELRYSSÄNeuloin huivin ilman helmiä vaikka sellainenkin vaihtoehto ohjeessa oli. En ole mitenkään helmifani, ehkä liian blingblingiä minun makuuni. Huivi menee lahjaksi mutta siltikin.
Huivi on ollut valmis jo muutaman päivän mutta vasta tänään sain aikaiseksi pingottaa sen. Rehellisesti sanottuna se näytti suoraan puikoilta tulleena joltakin sellaiselta minkä mamma antoi käsiin kun piti pyyhkiä pölyjä. Päätin kuitenkin vielä olla mieleltäni avoin ja annoin mokomalle mahdollisuuden, tuota nirkkoreunustakin oli nimittäin p#¤&#mainen neuloa. Kastelun jälkeen tästäkin paljastui ihan kohtuullinen huivi, on se vaan kumma .

Tässä siis lähiaikojen valmistuneet.

Nyt puikoilla kiertää :


Anisos- huivin alku. Haastavampaa "taideparsintaa". Sain opetella Picot cast onin. Näin piti alussa luoda 543 silmukkaa. Huh huh ! Picot cast offin opettelinkin tuossa Sweet Dreams- huivissa.


Lankana Isagerin Merilin. Katsos nyt Blogikamu minkäs teit ? Sait tartutettua tuon Merilin fanitukseen minuunkin.


CineCitta - paita. Lankana Dropsin Cotton Light.


Make a wish- villatakki. Lankana Dropsin Baby Alpaca Silk.Kommentit

  1. Nuo surulliset asiat pysäyttää aina maailman vähäksi aikaa mutta ajan kanssa niistä pääsee yli.
    Kaikkea ihanuutta olet tehnyt, tosi kaunis se sininen ylin luomukseksi. Sukat kivan malliset.

    VastaaPoista
  2. Olen niin kovin pahoillani perheenne ja läheistenne puolesta, eivät sanat riitä kertomaan...

    Huikean määrän olet taas saanut neulottua ja niin kaunista:)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

You can leave comments also in english if you like, thank you.

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Yrityksen ja erehdyksen kautta Threipmuir etenee

Threipmuir ja muutenkin teemana Ysolda ja värikkäät neuleet

Värit innostavat näin valoisaan aikaan