SUUNNITELMAN MUUTOS

Ei tule Cotton Lightistä CineCittaa, ei. Vaan tuleekin Lilian.


Eli tämä on purettu. Ei ollut kivan näköinen pullean ihmisen yllä. Hihat liian puhvimaiset lanka ainakin saisi olla ohuempaa niihin.

Sen sijaan puikoilla näyttää nyt tältä :


Tulossa siis Suvi Simolan Lilian. Luottosuunnittelija, aina ihania malleja ja kivoja tehdä. Sen verran suunnittelen malliin muutosta että neulon puseron pidemmäksi.

Ja jatkamaan .

Kommentit

 1. Onpa sinun kesäsi ollut monien tunteiden kesä. On kuitenkin mukavaa, että olet jaksanut neuloa, se ehkä auttaa jäsentämään vaikeita asioita tai sitten tuo muuta ajateltavaa, kun kaikki tuntuu liian raskaalta. Toivon sinulle voimia suruun ja toisaalta myös rutkasti onnenhetkiä sukunne pienimmän (ja muidenkin läheisten) kanssa.

  Luin ilolla Merilin-ihastuksestasi. Se on todellakin aivan ihana lanka ja olenkin parhaillaan miettinyt, mitä siitä neuloisin. Vielä en ole keksinyt, mutta odotellaan ja katsellaan...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Blogikamu. Isoin huoli tässä kuitenkin on kummienon ja hänen vaimonsa jaksamisesta. Lapsensa menetys on raskain asia mitä elämässä voi eteen tulla ja he joutuvat nyt jollakin tavalla sen asian kanssa elämään. Kohtuutonta . No vauva on meille tietysti suuri ihastuksen aihe ja nyytti kiertää sylistä syliin...Hyvin on pikkuherra asian ottanut ; ) Meriliniä tilasin juuri kanssa Kerästä vähän lisää kun tarvitsen sitä tuohon Anisos-huiviin Lanka on ihana neuloa.Luomisen iloa ja Ravelryyn katselemaan ohjeita ja inspiraatiota tuohon seuraavaan Merilin projektiisi.

   Poista

Lähetä kommentti

You can leave comments also in english if you like, thank you.

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Yrityksen ja erehdyksen kautta Threipmuir etenee

LOPAPEYSA(HKO) - YSOLDAN STROKKUR VILLATAKKINA