GINGER & NAIMA


MALLI: GINGER. KIRJA: NEULEIDEN NELJÄ VUODENAIKAA / MARIANNE ISAGER
LANKA :SCHÖLLER ALPAKA NATUR, MENEKKI 50g ELI n.700m (1400m/100g) . LANKA NEULOTTU KOLMINKERTAISENA 2,5mm PUIKOILLA.


Sopii kaveriksi aiemmin neulomani Ley Lines-  shaalin kanssa. Lanka on tosi lämmintä alpakkaa ja huivsta ainakin on tullut lempparini. Lankaa jäi vielä reilu kerä varastoon, katsotaan mitä sitä keksitään.

RAVELRYSSÄ

MALLI : NAIMA by ANKESTRICK
LANKA: DROPS COTTON LIGHT, MENEKKI 17 KERÄÄ
PUIKOT: 3,25mm JA 3,50mm
KOKO : XXL


Taskusta kurkkaa tähtiä.


Mietin vielä tuleeko tähän nappeja vai ei. Etuosassa on tuo nappilista valmiina mutta en ole vielä päätöstäni tehnyt.

RAVELRYSSÄKommentit

 1. Nättejä töitä! Tykkään kovasti tuosta Naima takista, siinä on tyyliä ja kivoja yksityiskohtia! Itse laittaisin napit, käytännöllisempää ehkä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Ingi , taidan itsekin kallistua nappien kannalle. Tämä lanka on sen verran painavampaa että koko komeus valahtaa aina olkapäiltä ilman niitä. Viikonloppuja ja hauskaa sellaista .

   Poista
 2. Somat Gingerit, kauniin harmaat. Muistin juuri, että minunkin on pitänyt neuloa tuo Ley Lines, lankakin olisi valmiina mutta mistä saisi aikaa? Ja tuota Naima-takkimalliakin olen katsellut kaihoten, mutta siihen en sentään ole vielä lankoja hankkinut. Ehkä joskus... :)

  VastaaPoista
 3. Kiitos kamuseni. Tuo Ley Lines on ihana huivimalli käytössä. Sen saa tosi hyvin kietaistua niin kaulalle että lämmittää hyvin. Suosittelen siis lämpimästi jos langatkin on jo hommattu. Tuo aika probleema on sitten harmittava. Ehdota työpaikalla että jos vaikka yksi päivä vain viikossa käytettäisiin johonkin yleishyödylliseen kuten neulomiseen....kyllä ehdotus varmasti läpi menisi onhan se niin loistava ;-)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

You can leave comments also in english if you like, thank you.

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Yrityksen ja erehdyksen kautta Threipmuir etenee

LOPAPEYSA(HKO) - YSOLDAN STROKKUR VILLATAKKINA