HUIVITUTTAA 2


MALLI : ANISOS / LILY GO / WOOL PEOPLE VOL 9
LANKA : ISAGER MERILIN , MENEKKI 3 KERÄÄ 145g
PUIKOT : 4mm


 Huivi aloitettiin alareunastaan ja heti alussa piti luoda yli 500 silmukkaa picot cast on - menetelmällä. Usko meinasi siinä vaiheessa loppua....onko minusta tähän ?

 

 Ylpeänä itseeni koska selvisin tuosta silmukoiden luomisurakasta jatkoin pitsin neulomista. Sekin oli haasteellisempaa siinä mielessä että pitsineulekerroksia neulottiin sekä nurjan- että oikeanpuolen kerroksilla.Pitsineuleeunuskin valmistui ja sitten alkoi vain helpohko loppuhuivi joka on kyllä jännän mallinen muttei vaikea neulottava. Huivi on ihanteellinen malliltaan siinä mielessä että se pysyy todella hyvin päällä eikä valahda olkapäiltä mihinkään. Tykkään kovasti ja tämän pidänkin ihan itselläni.RAVELRYSSÄ
  Hemmotteluhuivini. Ihana malli ja ihana lanka, perfect.


 MALLI: KEA / AMY VAN DE LAAR / WOOL PEOPLE VOL.9
LANKA: KNIT PICKS ALPACA CLOUD, MENEKKI 3.3 KERÄÄ 165g
PUIKOT: 4mmMalli oli helppo neuloa ja mielestäni omiaan rentouttavaan neulomiseen. Huivin reunus on kaunis ja ilmeisesti se kuvastaa papukaijan sulkapeitettä koska huivin nimi viittaa papukaijaan.Alpakkalanka on niin keveää ja pehmeää että tätä hypistelisi koko ajan. Huivi vaikuttaa keveydestään huolimatta lämpöiseltä ja toivon että huivin saaja saa tästä lämpöä ympärilleen.


RAVELRYSSÄ

MALLI: MILANESE LOOP / TANTE EHM
LANKA: BC GARN SILKBLOOM EXTRA FINO, MENEKKI 1,2 KERÄÄ 60g
PUIKOT: 3,25mm

RAVELRYSSÄ


 Syntisen ihanaa mustaa silkkiä. Menee lahjaksi ja toivotaan että on mieluinen. Oli kiva neuloa ja Silkbloom on varsin mukava neulottava silkkilangaksi. Uusi tuttavuus ja varmasti tulee käytettyä toistekin.Ohje on muuten Ravelryssä ilmainen jos kiinnostuitte ...


Kommentit

 1. Kylläpä Merilin-huivista tuli kaunis! Voin hyvin kuvitella, kuinka ihanalta se tuntuu harteilla. Kauniita ovat toki nuo kaksi muutakin huivia. Vieläkö huivituttaa? :)
  Hypistelin muuten Isagerilla kaunista neuletta, joka oli neulottu samanaikaisesti vaaleansinisestä Merilinistä ja alpakka ykkösestä - oli aika ihanan tuntuinen ja näköinen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi tuo kuulostaa ihanalta. Mikä tuo hypistelemäsi neule oli , jos saan udella ? Oli tosi kiva seurata Instassa seikkailujanne siellä lankojen taivaassa ja kuvasi olivat fantastisia.Minusta on tullut siis Isager- fani ja ostin tuon Neuleiden neljä vuodenaikaa kirjankin ja kuolaan kuvia. Kiitos taas vinkistä Blogikamu ja vastaus kysymykseesi, kyllä huivituttaa ja kaikkea muutakin on jo mielessä ;)

   Poista
  2. Se oli Neuleiden neljä vuodenaikaa -kirjastakin löytyvä Rosebud-bolero. Kirjan bolero on neulottu Spinnistä ja Alpaca 1:stä ja ihan nätti sekin, mutta jotenkin se Merilin-Alpaca 1 -versio kolahti kunnolla. Ajattelin käyttää tuota yhdistelmää johonkin, kunhan vain keksin mihin. Ehkä huiviin, bolero kun ei oikein ole minun vaatteeni. :)

   Poista
  3. Kävin heti Kerän sivuilla katsomassa mutta vaaleansininen Alpaca 1 on tällä hetkellä vissiin loppu. Mietin tuota Camomile- huivia...Näyttäisi kivalta neulottavalta. Saksasta saisi kyllä kanssa kätevästi Isagein lankoja ennenkin käyttämistäni nettilankakaupoista....

   Poista
  4. Minulla on se Camomille ollut keskeneräisenä jo varmaan vuoden, ei edisty millään. Lankoina ohjeen mukaiset Tvinni ja Alpaca 1. Ihan kiva siitä varmaan tulisi... ehkäpä kaivan sen taas esiin kätköistä ja yritän saada valmiiksi. :)

   Poista

Lähetä kommentti

You can leave comments also in english if you like, thank you.

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Yrityksen ja erehdyksen kautta Threipmuir etenee

LOPAPEYSA(HKO) - YSOLDAN STROKKUR VILLATAKKINA

BLUE SANDIN HELMOISSA