Keskittymisvaikeuksia ja pahoja käsiongelmia

En ole pudonnut kartalta, en. Käsien kanssa on ollut ongelmia ja on ollut pakko pitää niin paljon paussia käsitöistä ja tietokoneesta kuin mahdollista. Kokonaan en pysty tietenkään niistä erossa pysymään mutta parhaani olen yrittänyt.
Poika on myös lähtenyt Amerikan kiertueelle liittyen hänen gradunsa kirjoittamiseen ja sen aiheen tutkimiseen. Poika sai Turun yliopistolta ja American Resource Centeriltä apurahaa ja  kaveri on nyt Washington DC:ssä penkomassa kongressin arkistoja. Lisäksi hän käy Texasissa Bush vanhemman kirjastossa ja New Yorkissa tietysti mutta se on  hupireissaamista.
Äidillä on siis keskittymisvaikeuksia kun ajatukset karkailevat koko ajan siihen että kait se poika on tallella....Sille vaan ei mahda mitään että vaikka on jo nuori aikuinen tuo poika niin ei se huolehtiminen äidiltä mihinkään häviä. Pakko se vaan on noiden lapsosten sietää vaikka rasittavaa välillä olisikin.

Ja käsitöihin.

Tällä hetkellä kesken on montakin työtä.


Sibella  Cardigan Dropsin Fabelista


Lucca -huivi Araucanian Rancosta


Mona-sukat Dropsin Fabelista


Growth -huivi Dropsin Baby Alpaca Silkistä


Bray-pusero Holst Garn Supersoftista

Valmiiksi on tällä välillä tullut Rakke-huivi, Truss-villatakki ja Fancy Cardi. Rakke lähti jo kälyn matkaan joten siitä ei valmistumiskuvia ikävä kyllä enää saa mutta luultavasti neulon sellaisen vielä toisenkin kun taidan haluta sellaisen itsellenikin. Kiva ja nätti pikkuhuivi.

Truss- takin voin esitellä seuraavassa postauksessa koska enää ei saa kuvia otettua kun ollaan jo niin pimeän puolella tähän aikaan illasta (22.00). Fancy Cardista on Ravelry kuvia joista yksi tässä. Oli muuten loistava villatakkimalli ja tykkään ihan hirveästi tuosta Vine Lace pitsistä.

-Tämä takki on ollut jo kovassa käytössä ja se on neulottu Araucanian Rancosta 4mm puikoilla. Lankaa meni isoimpaan kokoon 500g. Takki neulottiin saumattomasti ylhäältä aloittaen ja hihasilmukatkin poimittiin hiha-aukoista ja neulottiin ylhäältä alas. Ei ompelemista.

Kommentit

Lähetä kommentti

You can leave comments also in english if you like, thank you.

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Yrityksen ja erehdyksen kautta Threipmuir etenee

Threipmuir ja muutenkin teemana Ysolda ja värikkäät neuleet

LOPAPEYSA(HKO) - YSOLDAN STROKKUR VILLATAKKINA