Värit innostavat näin valoisaan aikaan

Värien viemää on ollut viime aikoinaKun on kunnolla valoa niin värit pääsevät oikeuksiinsa. Olen neulonut innoissani kolmet pitkät kirjoneulesukat tuolla jo niin kuuluisalla Anelmaiset ohjeella. Kiva malli neuloa ja tulos on melkoisen näyttävä mielestäni ilman virkattuja kukkiakin.


Kaikki langat ovat olleet 7-Veikkaa paitsi tuo alimmaisen kuvan sukissa päävärinä toimiva keltavihreä on Villeä.


Puikkokoko on kaikissa sama eli 3,5mm. Sukkien varsi on huikeat 55cm korkea ja sukat ovat kokoa 37-39. Nämä sukat ovat kaupan jos jollakin olisi tarvetta. On tullut innostuneena neulottua yli omien tarpeiden eli joutavat myyntiin . Jos kiinnostaa niin ota emaililla yhteyttä kerron sitten tarkemmin.


Jämälankoja käytän taas virkattuihin isoäidinneliöihin ja kasailen niistä pitkällä aikavälillä peittoa.


Kun olen saanut jonkun kummallisen kirjoneulesukkakipinän niin jatkan samaan syssyyn ohuempia sukkia. Näissä sukissa varsi on armollisen lyhyt ja valmistuvat siis nopsempaan kuin nuo polvisukat.Lankana on Nalle ja malli on nimeltään Blomstring. Ohje on norjaksi...tiedän en osaa kieltä mutta kouluruotsilla  saan ohjeesta sen verran selvää että sukka niiden avulla sentään syntyi, toivottavasti vielä toinenkin. Muutin ohjetta hieman koska käytän paksumpaa lankaa. Pohjassa on minun sukissani vähemmän silmukoita ja mallineule ei täsmäisi joten neuloin tuota raitaa pohjiin. Puikkokoko on 2,5mm.


Isompana projektina neulon Hitofude - villatakkia ja tämä menee lahjaksi. Lankana on Filcolana Arwetta Classic ja puikot 3,25mm . Lanka on ihanan pehmoista merinoa  ja pitsineule näyttää mielestäni kivalta tällä langalla neulottuna.


Villurin rakenne on jännä ja tämä on mielenkiintoinen projekti neuloa. Takin neulominen aloitetaan hihoista ja kun on saavutettu tarpeeksi työhön pituutta (käsivarren ympäryksen verran) niin hihasaumat yhdistetään kolmen puikon päättelyllä ja jatketaan takin vartalo-osaa. Malli on mahdoton selittää tässä lyhyesti mutta Ravelrystä löytyy kanssaneulojien lisäämiä kuvia joissa näkyy eri työvaiheessa olevia projekteja ja ne selventävät hommaa aika paljon.

Ja tässä on kuvia UFO:istani


Costa Figueira lankana Tukuwool fingering , väri Inku.Vika (for adults) , lankana 7-Veikka.


Vernal Equinox Shawl Surprise 

lanka ihanalta serkulta lahjaksi saamaani yleellistä Sandnes Garn Tynn Silk Mohairia.

Kommentit

 1. Värit piristävät ja jämälangat eivät meiltä tiettävästi lopu koskaan ;-)!

  VastaaPoista
 2. Tervetuloa taas linjoille, kamu! Ehdinkin jo kaivata :)
  Ja oi, miten upeita värikkäitä sukkia olet neulonut!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No hei vaan itsellesikin Kamu. Olen kyllä seuraillut edesottamuksiasi koko ajan , älä huoli. Kiva kun on kaivattu <3 Värit ovat piristykseksi kun välillä elämä heittelee niin kauniit asiat auttavat.

   Poista

Lähetä kommentti

You can leave comments also in english if you like, thank you.

Tämän blogin suosituimmat tekstit

HIHAT JA VARTALO YHTEEN

Yrityksen ja erehdyksen kautta Threipmuir etenee