Threipmuir ja muutenkin teemana Ysolda ja värikkäät neuleet


Eilen aloin neulomaan Ysoldan suunnittelemaa Threipmuir- puseroa joka on ollut jo ilmestymisestään asti to do -listallani. Kaipasin jotakin piristystä ja uuden neuleen aloittaminen on juuri omiaan siihen.  Värini ovat tummahkot ja tästä kuvasta ei vielä paljoa saa selvää kun homma on niin alkutekijöissään mutta yritän  tikutella nopsaan niin saan näyttävämpiä kuvia postattua tännekin katsottavaksi.Lanka on ihanaa Tukuwool fingeringiä ja värit ovat nimeltään Inku, Valo ja Kajo. Puikot ovat 3,5mm . Mallineule on kohtuullisen helppo ja kiva neuloa. Kerroksilla ei missään vaiheessa tarvitse neuloa kuin kahdella värillä ja pitkiä langanjuoksuja ei ole, tähän asti korkeintaan 7 silmukan yli...muistaakseni. Kirjoneuletta tulee vain puseron yläkaarrokkeeseen ja muu pusero neulotaan yksivärisenä eli helppoa tv-neulomista suurin osa.

Oli paussi kirjoittamisessa ja edistyin taas hieman , tässä kuvaa vähän lisää neulotusta.


Ja sitten toinen pikkuprojekti mikä on myös Ysoldan ohjeella neulottu, tosin vain puoliksi valmis.Ysoldan Belyse- kynsikkäät. Oikean käden kynsikäs valmis neulomisen osalta ja vasen odottaa aloitustaan. Tämä on hauska projekti siinä mielessä että hommaa ei aloiteta perinteisesti ranteen resorista vaan ensiksi neulotaan nuo pienet "sormet" ja sitten jatketaan alas kämmeneen ja vasta viimeksi tuo resori. Ylhäältä alas siis koko kynsikäs.

 


Lanka Novitan Nallea Suomi 100 V. teemaväreissä. Sain mahtikasan tätä lankaa tsemppipakettina ihanalta Jelena- serkultani ja paketissa oli vielä mukana lempikirjailijani Paul Austerin uusin 4 3 2 1 - kirja . Ihanat 1200 - sivua nautinnollista luettavaa ! Olen jo parisataa sivua lukenut ja nauttinut suunnattomasti Austerin tarinankerronnasta. Olen niin kiitollinen että minulla on tällaisia lähisukulaisia jotka näyttävät välittämisensä ja elävät mukana elämän käänteissä. Kyllä suku ja ystävät ovat parhaita ja lisäksi vielä ihana huolehtiva ja kiltti poika, kyllä olen onnekas.

Yksi yksivärinenkin projekti sentään on menossa. Kaulahuivi Novitan Florica- langasta. Lanka on ollut vrastossani jo jonkun aikaa ja nyt kun käyn kaappiani läpi ja yritän sitä tyhjentää parhaani mukaan niin tämäkin villalanka otettiin puikoille.Langan väri on petrooli ja puikot 3,5mm. Malli on muistista koska olen neulonut aiemminkin tällä kuviomallilla. Muistaakseti Wheaten - huivissa on tätä mallineuletta.

Se tällä kertaa . It´s nice to be back !

Kommentit

 1. Kaunista on taas tulossa! Tuo upea puseromalli on minulta jäänyt täysin huomamatta. Tykkään itsekin neuloa kirjoneuleita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Ingi. Kirjoneule on todella koukuttavaa. Koko ajan on fiilis että vähän vielä niin näkee taas miten kuvio edistyy ja miltä se näyttää valitsemisissasi väreissä. Ei malttaisi laskea käsistään.

   Poista
 2. Olipa mukava kuulla sinusta pitkästä aikaa - ja onpa puikoillasi taas ihania neulomuksia! Tuo Ysoldan paita näyttää minusta aivan erityisen ihanalta, mahtavat värit.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva taas tauon jälkeen jatkaa sosiaalisten neulojien parissa ;) Ysoldan malli on taas kerran aivan ihana.

   Poista

Lähetä kommentti

You can leave comments also in english if you like, thank you.

Tämän blogin suosituimmat tekstit

HIHAT JA VARTALO YHTEEN

Yrityksen ja erehdyksen kautta Threipmuir etenee

ETENEE...