EBBA VALMIS


Sain tosiaan eilen tuon Ebba pipon valmiiksi ja tässä näette lopputuloksen. Malli oli taas mielenkiintoinen neuloa ja mallineule on sellaista jota en ole yli 30- vuotisen neulojan"urani" aikana ennen nähnyt. Tykkään tästä kovasti. Juuri tällaisia malleja on ihana löytää. Kun on neulonut jo pidemmän aikaa rupeaa aina välillä tuntumaan että toistaa niitä samoja pitsejä , palmikoita ja silmukoita aina vaan uudestaan ja uudestaan. Mutta kun on tämän neulomisen pakkomielten perinyt, niin sitä haluaa aina vaan jatkaa ja jatkaa ja jatkaa... Villapeikon mallit ovat tosiaan olleet  koukuttavia ja hauskoja tehdä. Lisää näitä ja ihanaa että kirjakin on tulossa ( Suvi Simola ja Mari Muinonen). Lanka- ja puikkotiedot löytyvät edellisestä bloggauksesta.

Kommentit

 1. Nyt jo valmis!? Se kävi äkkiä.
  Näyttää kauniilta, ja värikin on ihastuttava. Olen jo monesti itsekin harkinnut Ebban neulomista, mutta toistaiseksi se on jäänyt.
  Tuliko piposta Nalle-langasta neulomalla väljää mallia vai päänmyötäinen?

  VastaaPoista
 2. Ihana! Ja kyllä, Fazerin sinistähän tuo sävy on, ihan paras!

  VastaaPoista
 3. Nalle- langasta piposta tuli väljä. Resori on kyllä jämäkkä ja pitää pipon hyvin paikallaan.
  Mahtuu pidempikin ja paksumpikin tukka hyvin pipon sisälle jos on huono hiuspäivä :)Jos saan mannekiineja viikonloppuna kyläilemään yritän ottaa valmiista töistä kuvia ja laittaa nettiin. Itsellä kun ei ole perheessä kuin miespuolisia jotka eivät hommaan suostu ja oma päätä on hankala kuvata.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

You can leave comments also in english if you like, thank you.

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Yrityksen ja erehdyksen kautta Threipmuir etenee

Threipmuir ja muutenkin teemana Ysolda ja värikkäät neuleet

Värit innostavat näin valoisaan aikaan