VÄRJÄILYÄ


Värjäsin tänään taas pari satsia Nalle- lankaa ja lopputuloksen näette tässä. Tein tuosta kuninkaansinisestä vähän tummempaa kuin edellisellä kerralla ja uusi värikokeilu on myös Jacquard happovarillä värjätty punertava sävy. Sävyn nimi on Vermillion . Värjääminen on kyllä aivan mahtavaa puuhaa !! On aina tosi mahtavaa seurata miten lanka muuttaa väriään jo heti liemeen kastettaessa ja sitten vaan vaaditaan hieman pitkäjänteisyyttä että antaa sen porista rauhassa  ennenkuin pääsee lopputulosta ihailemaan ja nostamaan vyyhdit kattilasta pois. Suosittelen puuhaa ehdottomasti. On paljon mielenkiintoisempaa touhuta projektien kanssa kun lanka on alusta asti itse "tekemää"  ( värin osalta ). Saa päästää luovuutensa valloilleen monella tavalla, mielenkiintoista.Loppukevennykseksi Viikari päiväunilla, voiko tuon söpömpää olla ?

Kommentit

 1. Tulin piipahtamaan täällä mestarivärjääjän blogissa! =) Kauniita huiveja olet myös neulonut ja kisuliinilla on mainio nokos-asento. ;)

  VastaaPoista
 2. Minä tulin käymään blogilistan kautta ensimmäistä kertaa. Ja mitä löysinkään, aivan upeita huiveja toinen toisensa perään. Sekä ihanan päiväunilla olevan kisun =). Mukava tutustua, tulen tänne toistekin!

  VastaaPoista
 3. Kiitokset ilahduttavista kommenteista ja ihanaa saada uusia nettituttavuuksia : )

  VastaaPoista
 4. Upeita värejä ja ihana viikari:)

  VastaaPoista
 5. Onpa mahtava sininen väri! Ihan alkoi suklaata tehdä mieli! ;D

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

You can leave comments also in english if you like, thank you.

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Yrityksen ja erehdyksen kautta Threipmuir etenee

Värit innostavat näin valoisaan aikaan

Threipmuir ja muutenkin teemana Ysolda ja värikkäät neuleet