HHV 14 AURINKOINEN - HUIVI / KIRJOITUSHARJOITUKSIAHHV 14 on itse kehittelemäni huivi, jolle annoin nimeksi Aurinkoinen tuon langan värin vuoksi. Olen lisännyt tuohon nimeen linkin kirjoitetuun ohjeeseen ko. huivista ja toivonkin nyt saavani  teiltä siitä palautetta. Olen täysin aloittelija ohjeiden kirjoittamisen suhteen ja haluan opetella siinä paremmaksi. Lisäksi olisiko kellään hyvää vinkkiä mistä saisi jonkun hyvän ohjelman tai jonkun millä pystyisi muuttamaan helposti nuo kaaviot tietokoneella tehtävään muotoon. Löysin netistä yhdet sivut, mutta ne on vähän kankeat ja olisin utelias tietämään miten te muut niitä väsäätte. Kaikki muutkin neuvot otetaan nöyränä vastaan, kiitokset. Esim paras julkaisuohjelma, onko se tuo Adobe acrobat vai joku muu...
Huivin tiedot siis: lankana taas tuota itsevärjättyä Nallea . Minulla meni kerä, mutta jäljelle jäi vain pieni pätkä lankaa joten jos haluat ottaa varman päälle varaa työhön kaksi kerää, lopusta voi väsätä vaikka tumput kaveriksi. Puikot oli taas nuo 5mm Addin pitsipyöröt. Malli on tosi yksinkertainen ja olikin hyvä harjoitustyö kirjoitettavaksi, toivottavasti ohje on käyttökelpoinen ja kaikki palaute otetaan vastaan. Eli jos on ongelmia ymmärtää ohjettani , huomaatte siinä virheitä tai muuta.

Kommentit

 1. Kaunis huivi ja kiitos ohjeesta! Voipi olla, että puikoille päätyy kokeiluun syksyn mittaan...

  VastaaPoista
 2. Kiitos kommentista blogissani! Tulin vastavierrailulle ja täältähän löytyi kaauniita huiveja ja söpöt kissat, ja aivan mainion nimenkin olet blogillesi keksinyt! Jää hyvin mieleen. Minä teen ohjeet OpenOfficella. Neulekaaviot sen sCalc-taulukkolaskelmaohjelmalla ja itse ohjeen swriterilla, suosittelen Officen korvaajaksi ja on ilmainen. Ohjelmalla voi myös tehdä pdf-tiedostoja, joten sen lisäksi ei ohjeiden tekemiseen tarvitse kuin kuvankäsittelyohjelman.

  VastaaPoista
 3. Kiitos Päivi kovasti vinkeistä, niistä on paljon apua. Varsinkin kun ne tulevat jo pitkään ohjeita kirjoittaneelta konkarilta. Olen muuten malliesi fani ja parhaillaankin on kevätpäiväntasaushuivisi puikoilla... siitä myöhemmin lisää. Mammutti jos innostut kokeilemaan, niin anna tulla vaan kaikki palaute niin rehellisesti kuin mahdollista. Opin niistä aina mielelläni lisää kokeneemmalta kirjottajalta,kiitos molemmille :)

  VastaaPoista
 4. Voi hitsi mikä huivimestari olet. Kissakuvat vievät myös sydämeni.
  Lisäätkö vielä tuohon kommenttivaihtoehtoihin sen URL:n. Olisi helpompi näin vuodatuksessa olevana kommentoida.

  VastaaPoista
 5. Pirena teen mielelläni mitä pyysit,mutta nyt saat neuvoa kädestäpitäen tyhmempää. Teen siis mitä ja mihin ,miten tuo tapahtuu???

  VastaaPoista
 6. Käsittämättömän upeita huiveja sinulta täältä syntyy ja ihan hurjaa vauhtiakin vielä:)

  VastaaPoista
 7. kiitokset lämpimästi kehuista. Sydäntä ja itsetuntoa lämmittävää ;)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

You can leave comments also in english if you like, thank you.

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Yrityksen ja erehdyksen kautta Threipmuir etenee

Värit innostavat näin valoisaan aikaan

Threipmuir ja muutenkin teemana Ysolda ja värikkäät neuleet