FILTERING DAYLIGHT TYÖN ALLA


 Filtering Daylight edistyy, ja  neulon reunaa parhaillaan. Ihana huivimalli ja tämä on minullakin vasta ensimmäinen versio minkä aion tätä huivia neuloa. Tähän huiviin langaksi valikoitui värjäämätön merinovilla, joka minulle oli valmiiksi varastossa täällä kotona. Puikot ovat 4,5mm pyöröt. Reunuksen teen tähän  versioon samalla värillä. Muutenkin tämä koko ensimmäisen huivin neulomisen tarkoitus oli tutustua tähän malliin neulomalla se ja kun malli on tutumpi voi hommata ihqulankoja toisiin tuleviin huiveihin. Kevääksi ja kesäksi olisi taas paljon lahjojen tarvetta, nimittäin...Tämän huivin aion pitää kyllä ihan itse , on se niin kiva :)


Muuten olen tänään vain vähän siistinyt taas kotia pääsiäiseksi , mutta muuta en ole oikein saanut aikaiseksi. Postiasioita olisi ainakin pitänyt hoitaa, mutta en ole jaksanut sitäkään tehdä. Sielä olisi varmaan tänään ollut karmeat jonotkin kun on pyhien edeltävä päivä. Toivottavasti paketti on siellä vielä tiistaina, ainakin minun laskujeni mukaan pitäisi olla. Ehtii sen vielä silloin. Ottakaa hyvät ihmiset oppia meitä viisaammilta ja viettäkää lomanne yhtä voimia keräävissä ja sosiaalisissa tunnelmissa kuin meidän pojat.


                      KYLLÄ VEIKKA VAAN ON PARAS <3

Kommentit

  1. Tuota huivia oon hiukan itekki miettiny et pitäiskö tehä. Ihanat kisut, noin ne meilläki köllii vierekkäin kissaneidit.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

You can leave comments also in english if you like, thank you.

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Yrityksen ja erehdyksen kautta Threipmuir etenee

LOPAPEYSA(HKO) - YSOLDAN STROKKUR VILLATAKKINA

BLUE SANDIN HELMOISSA