TULEEHAN TÄSTÄ VILLATAKKI, TULEEHAN ?


 Malli : Water and stone / Veera Välimäki
Lanka : Cascade Eco+
Puikot : Knitpro Cubics 5,5mm


 Olen ostanut tämän mallin ohjeen jo joulukuussa ja takki on ollut to do- listallani siitä saakka. Lisäksi innostuin vielä lisää kun Siina oli neulonut oman versionsa ihanasta ruskeasta maanläheisestä langasta ja hänen takkinsa on todella kaunis. Varastossani oli vain talven jäljiltä paksua lankaa ja en malttanut odottaa yhtään uuden langan hankkimista, eli aloin neulomaan omaa takkiani tästä paksummasta kotoa löytyvästä. Olen kuitenkin niin isokokoinen että kaikki ylimääräiset sentit ympärysmittaan tulevat tarpeeseen. Lanka on kaunista tähän neuleeseen ja palmikoissakin se näyttää kivalta. Jostakin syystä en vain ole ihan varma olenko ymmärtänyt ohjeen ihan oikein vai en . Nyt vain etenen neulomisessa ja toivon parasta ja katson mitä tästä tulee...


Olen vaan jotenkin niin ihastunut tähän oljen väriseen lankaan, katsokaa nyt kuinka kaunista pintaa siitä tulee :) Takista tulee kieltämättä vähän paksu näin keväällä, mutta tuleehan se syksykin sieltä taas joskus. Lisäksi kämpässämme on yleensä tosi kylmä, kun kisut vaativat pitämään tuota pation ovea aina auki . Piloille hemmoteltuja kakaroita tiedän ,mutta niin ihania <3

Kommentit

 1. Kaunista jälkeä tulee! Sulla on ihan mun neulemaku :D Oon haaveillu tästäkin... Jos nyt eka se Filtering Daylight valmiiksi, kun se on paria riviä vaille valmis.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. SULLA ON PETTÄMÄTÖN MAKU MUN MIELESTÄ, HIH :)

   Poista
 2. Tästä tulee ihanan värinen. :)

  VastaaPoista
 3. Ihana väri! Maanläheinen. Kaipailen jo yli vuoden tauon jälkeen väripatojen ääreen... kesällä olis taas tarkoitus saada aikaiseksi kellertäviä ja vihertäviä lankoja (pohjalankoja on 2-3 vuoden aikana ehtinyt kasaantua varastoon aika kasa... ei edes kaikkia muista kun suurin osa on äidin luona :D), juuri tuollaisia ihania murrettuja sävyjä jotka ovat niin täydellisiä palmikoilla ja muille kolmiulotteisille pinnoille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. VÄRJÄILETKÖ KESÄLLÄ KASVIVÄREILLÄ ? ITSE EN OLE NIITÄ VIELÄ KOKEILLUT KUN EI OIKEIN OLE SOPIVAA PIHAA MIHIN VOISI KUNNON TULET TEKAISTA. OLEN KUULLUT ETTÄ SISÄTILOISSA NIIDEN KANSSA VOI OLLA VÄHÄN VAARALLISTA TOUHUTA HUURUJEN TAKIA. ODOTTELEN INNOLLA MITÄ SÄVYJÄ SAAT TAITEILLUKSI, KOHTA SE KESÄ JO ON TÄÄLLÄ. TÄSSÄ LANGASSA TULEE JÄNNÄSTI VÄLILLÄ VASTAAN PUNASIA JA TUMMIA " KOKKAREITA" MITKÄ ELÄVÖITTÄVÄT PINTAA IHANASTI.

   Poista
  2. Juu! Mä lainailen aina vanhempien pihaa. Isi on rustannut mulle kuistille oman värjäyspöydän kahdella polttimella :) Ja mummon jäämistöstä on otettu kattiloita jemmaan ihan vaan värjäystä varten. Viime kesänä ei tullut värjättyä ja nyt olis taas kova hinku!

   Poista
 4. Ihanan värinen!
  Ja, kiitos kohteliaisuudesta :) Mun takki on ollut kovassa käytössä ja luulen, että tulet rakastumaan myös omaan neuleeseesi :)

  VastaaPoista
 5. Niin kaunista pintaa tulossa ja väri on kyllä ihan täydellinen juuri tähän.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

You can leave comments also in english if you like, thank you.

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Yrityksen ja erehdyksen kautta Threipmuir etenee

Threipmuir ja muutenkin teemana Ysolda ja värikkäät neuleet

Värit innostavat näin valoisaan aikaan