PAKKO OLI KOKEILLA


Homman etenemisestä kuvia :) Ymmärrätte paremmin varmaan kuvista , kun tuo minun tekstiselostukseni vaikutti vähän sekavalta .


 Älkää pelätkö, tänään en enää aio kitistä :) Tiedän että meillä kaikilla on omat vaivamme ja ongelmamme eikä kitinä auta yhtään. Eilen  oli vaan sen verran hankala päivä etten mahtanut itselleni mitään. Pakko oli vähäsen tuuletella. Kiitoksia myötätunnostanne <3 Kommentit piristivät :)
Ja nyt itse asiaan . Koko päivän eilen olin kiltisti ja pidin kutimet syrjässä ja se oli kammottavaa. Yöllä oli pakko aloittaa neulomaan tuota French Braid villatakkia, muuten en olisi varmaan saanut ollenkaan nukutuksi, se kun poltteli niin mielessäni. Takki aloitetaan niskasta samalla tavalla kun edellinen neulomani takki Water and Stone. Palmikko-pitsipaneeli on helppo ja etenee mallikkaasti. Paneelia neulotaan ensin niskassa pätkä keskeltä aloittaen kahteen suuntaan ja kun paneeli on halutun pituinen (tarkat mitat ohjeessa) poimitaan paneelin alareunasta silmukoita ja niiden silmukoiden ja puikoilla olevien silmukoiden (kummankin pään) kanssa ruvetaan neulomaan koko takkia eteenpäin. Homma jatkuu siitä eteenpäin ihan kuin muitakin ylhäältä aloitettujen villureiden teko. Mukavaa hommaa . Yöllä en saanut vielä paljoa aikaiseksi, koska uskokaa tai älkää, menin nukkumaan. Homma jatkuu siis kykyjeni mukaan tänään.

Malli: French Braid Cardigan / Tanis Lavallee
Lanka : Cascade 220 Wool  Löytyi varastoista tähän hätään.Ei kovin     kesäinen,tiedän.
Puikot : 5mm Pitsi Addit

Kommentit

  1. nonnih, ei ehkä olis kannattanut näyttää tota... nyt on se ohje sit mullakin ja lankaa ei tietenkään ole, paitsi kaksi kaapillista, joten on mentävä Menitaan... Villa on kivaa viileänä kesäiltana.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onneksi olkoon :) Ostit kivan mallin. Noin tuppaa minullekin käymään melko usein.Kivaa että sain tarjottua ispiraatiota<3 Lankaa tosiaan yleensä löytyy vain joko ei sopivaa tai ei tarpeeksi kun kysymys on tämmöisistä suuremmista projektista kuin villuri. Minulla on tuota Cascade 220 Woolia yleensä varattuna kotiin yhden villurin verran juuri tuollaista tilannetta varten. Se on muutenkin yksi lempilangoistani. Nyt ei ehkä väri ollut ihan sitä mitä olisin toivonut,mutta kyllä tuokin menettelee. Onnea langanhaku reissulle.

      Poista

Lähetä kommentti

You can leave comments also in english if you like, thank you.

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Yrityksen ja erehdyksen kautta Threipmuir etenee

Threipmuir ja muutenkin teemana Ysolda ja värikkäät neuleet

Värit innostavat näin valoisaan aikaan