DAFFODIL VALMIS


 Malli : Daffodil / Orianna Eklund . Muuntelin mallia taas kuten yleensä, mutta raidotettu yläosa on aivan ohjeen mukaan neulottu.
Lanka : Drops Alpaca. Menekki sininen 450g ja valkoinen 50g
Puikot: 3,5mm KnitPro pyöröt


Voi taas tätä Alpacan pehmeyttä <3 Aivan ihanan tuntuista lankaa. Takista tuli tosi kiva ja reippaan näköinen. Sininen ja valkoinen vaan toimii aina. Tein yläosan ihan ohjeen mukaan että kaarrokkeesta tuli kunnollinen, mutta sen jälkeen taas vain neuloin oman mieleni mukaan. Tein sivuille vyötärökavennukset ja lisäsin alaosaan ainaoikein kerroksia. Hihat heitin ihan hatusta ja etureunoissa nyt ei mitään ihmeellistä ollutkaan, ainaoikeaa ja napinlävet. Homma siis valmis.


Napeiksi olen tilannut hopeanväriset pienet pyöreät napit,mutta ne ovat vielä matkalla. Napit siis vielä ompelematta kun odottelen niitä postista, siksi hakaneulat. Tuo asia korjataan vielä kun saan napit käsiini.

Kommentit

 1. Voi, kun siitä tuli hieno!
  On varmasti ihana päällä! Neulon just alpakasta kämmekäitä, ihan lämpiää omatkin kädet, kun olen niin jäässä koko ruumis... Villatakki ja aamutakki päällä ja vaan on kylmä. Villasukat ja kaiki. Eikä ulkona ole edes pakkasta?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos. Kerrospukeutumista harrastetaan täälläkin. Useinhan se onkin juuri niin että sisällä tuntuu kaikkein kylmimmältä tällaisilla ilmoilla. Kun kunnon pakkaset iskee ei sisällä jäädy yhtään niin paljon, kumma juttu. Alpaca tosiaan on ihanan lämmintä, kevyttä ja pehmeää. Ihana materiaali.

   Poista
 2. Daffodilista tuli tosi kiva ja takuulla ihanan pehmoinen ja lämmin! :)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

You can leave comments also in english if you like, thank you.

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Yrityksen ja erehdyksen kautta Threipmuir etenee

LOPAPEYSA(HKO) - YSOLDAN STROKKUR VILLATAKKINA

Threipmuir ja muutenkin teemana Ysolda ja värikkäät neuleet