ISÄNPÄIVÄTAKKI VALMISTUI


 Miehen villuri valmistui kuin valmistuikin isänpäiväksi. Kuvissa ei esiinny siis mieheni vaan poika suostui malliksi kuviin. Villuri on hänelle aivan liian iso, mutta luulen että miehelle tämä on ihan OK.


 Vetoketjun ompelu meni ihan kohilleen ja vetoketju soluttautuu tuohon etukappaleiden väliin huomaamattomasti. Salaisuus tässä hommassa on se että neule pitää ensin kastella ja muotoilla reunat siistiksi. Kappaleita ei saa myöskään yhtään venyttää kun ompelee ketjua paikalleen muuten ketju kupruilee ikävästi.


Onneksi sain homman valmiiksi sillä Adlibriksen paketti ei ehtinytkään tulla vielä isänpäiväksi ja kirja jää nyt kait sitten joululahjavarastoon. Takki tulee toivottavasti arkikäyttöön ihan tarpeeseen. Kuten aiemmin olen jo todennutkin meillä kun kissat määräävät tuon pationoven aukipitämisestä. Se siis on useimmiten pidettävä auki muuten kissojen kiukuttelumeteli on kammottava. Meillä on kotona siis hyvä tuuletus ja kylmä.

Kommentit

 1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 2. Komea takki miehelle! Nyt ei palele! =)

  ps. Äsken tämä kommentti näkyi kahdesti, ja poistin sen toisen. No ei sitten näkynyt sitä ensimmäistäkään. Katsotaan, kuinka nyt käy...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Toivotaan että käyttää kanssa, miehistä kun ei aina tiedä. Voivat olla vähän ronkeleita joskus :)

   Poista
 3. Villatakista tuli hieno! Ihmettelen kovasti, jos ei kelpaa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Lahja on annettu ja kelpasihan se, huh :) Tänään on takki ollut jo käytössä.

   Poista
 4. Kiitoksia :) Olen pojasta joka tavalla kovasti ylpeä ja näköjään tuo poseeraaminenkin sujuu häneltä lonkalta. Kerron kehusi mallille <3

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

You can leave comments also in english if you like, thank you.

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Yrityksen ja erehdyksen kautta Threipmuir etenee

Threipmuir ja muutenkin teemana Ysolda ja värikkäät neuleet

Värit innostavat näin valoisaan aikaan