WOOL PEOPLE 4 - STRANGER CARDIGAN JA INGLENOOK- SUKAT


Upeasta Wool People 4 mallistosta on päätynyt puikoilleni nämä kaksi mallia.  Tänään aloitettu Stranger Cardigan ja pari päivää sitten aloitetut Inglenook - sukat. Villatakin neulon Janne- langasta ja sukat tulevat Cascade 220 Woolista. Sitä kun jäi sen verran yli tuosta Salmiakkimetsä villapaidasta.


Inglenook- sukat ovat jo ihan loppuvaiheessa ja varresta puuttuu enää pari kuviokerran toistoa ja resori niin sukat ovat valmiina. Sukat neulotaan kärjestä alkaen ja kantapää on lyhennetyin kerroksin tehtävä. Ei hankalat neulottavat, mutta kuvioneuleen kerrosten kanssa täytyy taas olla tarkkana että tietää koko ajan missä ollaan menossa. Puikkoina käytän 3,5mm KnitPro Karbonz pyöröjä.


Sukista tulee ihanan paksut ja lämpimät. Juuri sellaiset joita nyt flunssaisena kaipaakin jalkojansa lämmittämään .


Flunssa on muuten nyt aivan kammottavalla tolalla. Tämä pöpö on näköjään niitä jotka vain pahenee päivä päivältä, kunnes joskus (toivottavasti) häipyy pois. Kuulo on mennyt lähes tyystin. Nenä rikki sisältä, mikä tuo mukanaan ihanaa verensekaista räkää nenäliina kaupalla. Köhä kammottava kumea ja hakkaava.Paikat jomottaa joka puolelta ja henki ei kulje enää oikein mistään reiästä. Istun sängyllä, neulon ja ilmankostutin porisee vieressä....säälin itseäni....Tänään on nimittäin meidän 21-vuotis hääpäivä ja olo on näin tukala. Ainoa positiivinen puoli on se ettei ainakaan vielä ole kuume noussut kovin korkeaksi, katsotaan kuinka se vielä edistyy.


Sitten tuohon tänään aloitettuun Stranger Cardiganiin. Lanka on siis Jannea, joka uskokaa tai älkää on minulle uusi tuttavuus. Hommasin sitä 2€/kerä Lankamaailmasta ja haluan kokeilla näin edullisen langan laadukkuutta. Neulontatuntuma on ainakin mukava ja jälkikin on ihan kivaa. Väri on mahtava. Tykkään tällaisesta kauniista vaaleanharmaasta ihan hirveästi. Puikot on tässä työssä KnitPro Cubics 4,5mm.

Sinkoilen taas näissä töissäni siellä täällä, mutta sallin sen itselleni . Diana Cardigan kulkee tässä taustatyönä koko ajan näiden muiden rinnalla ja neulon sitä pikkuhiljaa koko ajan eteenpäin. Tuo aikuisen villatakin neulominen 2,75mm puikoilla vaan on niin kärsivällisyyttä vaativaa puuhaa että teen kaikkia muitakin nopeammin edistyviä tässä rinnalla.


Kuva Dianan edistymisestä.

Menen jatkamaan neulomuksia ja Komisario Morsen katsomista DVD:ltä. Taidan saada kohtapuolin vielä seuraakin kun poika ilmoitti kanssa olevansa kipeänä. On vielä auttelemassa kaveriaan muuttopuuhissa, mutta kuulemma taitaa tauti olla iskemässä häneenkin. Siinä on Viikari kovilla kun saa kohta hoivata meitä molempia. Mies on jo tervehtynyt, hän oli meidän perheen ensimmäinen potilas.

Kommentit

  1. Niin kauniita töitä taas puikoilla...
    Hyvää viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ja oikein hyvät viikonloput myös sinulle :)

      Poista
  2. Ihania aloituksia taas... Miten sinä aina löydätkin noin ihania malleja!

    VastaaPoista
  3. Tuolta Ravelrystähän niitä ja sitten mulla on ihan joitakin suunnitelijoita joiden tekemisiä seuraan ihan säännöllisesti. Tuo Brooklyn Tweed eli Jared Flood on yksi niistä. Noissa Wool People mallistoissa on kyllä monien suunnittelijoiden malleja mutta ilmeisesti Jaredin kokoama mallisto. Löytyy kanssa Ravelrystä tai omilta Brooklyn Tweedin sivuilta.

    VastaaPoista
  4. Kauniita neuleita taas sinulla valmistumassa.
    Pikaista paranemista flunssasta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kovasti. Nut taitaa ikävä kyllä tuon flunssan kanssa vaan käydä niin että huonompaan suuntaan ollaan menossa ja poikakin liittyi sairausvahvuuteen. Lääkärireissu tästä varmaan vielä tulee,,,

      Poista

Lähetä kommentti

You can leave comments also in english if you like, thank you.

Tämän blogin suosituimmat tekstit

HIHAT JA VARTALO YHTEEN

LÄMMIN SHAALI TALVEKSI - COPSE / BT FALL 2015

YKSI SUKKA , PEITON KOLMANNES JA VARTTIA VAILLE VALMIS VILLURI