DAPHNE-SUKAT VALMIINA JA WELLWOODIN EDISTYMINEN


Malli: Daphne-socks by Cookie.A.
Lanka : Drops Fabel , menekki 2 kerää
Puikot: 2,75mm, 2,50mm ja 2,00mm
Koko: L/ 37


Uudet lempisukkani ! Ihana malli neuloa ja mielestäni tosi kivan näköiset. Näitä täytyy ehdottomasti neuloa lisää.


Sukkakuvia kun ne on jalassa.


Profiilikuvaa : )Ja kisutyynyn kanssa <3

Mallin neulominen oli tosi kivaa ja joutuisaa. Mallikerta oli 12 krs korkuinen ja sitä toistettiin koko ajan. Lisäksi kun malli jatkui loogisesti ja helposti seurattavasti niin sitä oli nopea neuloa eikä tarvinnut koko ajan seurata silmä kovana kaaviota. Välillä tsekkaili että hyvin menee niin se riitti. Yllättävän yksinkertainen malli Cookien suunnittelemaksi. Piristävä kokemus ja lopputulos on ihana. Tykkään mallista.
 Fabel on luottolankani näissä sukkahommissa. Tykkään siitä sen laadun ja hinnan vuoksi. Se on ihan peruslankaa eikä mitään luksusta, mutta sukissa tuo luksus on kuitenkin niin harvoin tarpeellista että tämä on asianmukaisempaa lankaa ihan arkikäyttöön. Tietysti välillä on kivaa "hifistellä" jollakin silkki-kashmir-merino-alpakka ja ties millä luksuslangoilla, mutta olen huomannut että käytännössä näitä tavallisia sukkia tulee pidettyä eniten. Hemmottelusukat siis erikseen ja niitä ei tarvita niin monia. Arkisukkia tarvitaan kasapäin ja silloin tällainen edullinen hyvä lanka on juuri tarkoituksenmukaista. Fabel on kiva neuloa, ei nyppyynny helposti ja kestää hyvin tuon värjäyksenkin. Kelpo lankaa siis.Ja sitten Wellwood- paitani edistymiseen. Olen tikutellut siis jo takakappaleen valmiksi. Etukappale on kohta siinä vaiheessa että saan ruveta tekemään hiha-aukon kavennuksia.


 Lähempää kuvaa etukappaleen paneelin kukkakuviosta. Kiva uusi mallineule opeteltavaksi. Kukkaneule tehdään kolmella kerroksella ja siinä neulotaan tuollaiset pitkät langanvedot kukkasen terälehdiksi. Homma ei ole ollenkaan vaikeaa ja kivaa vaihtelua kun en ole tällaista ennen neulonut.


Lanka on Holstin Coast- lankaa. Puuvillan ja villan sekoitusta ja neulon lankaa kaksinkertaisena 3,50mm puikoilla.Väri on Denim.


Lanka on niin fantastisen tuntuista valmiissa neulepinnassa että tästä voi kesäksi ihan ehdottomasti neuloa paljon muutakin käyttövaatetta. Ihanan pehmeää ja ei varmasti ole hiostavaa kun on luonnokuitua. Tuntuu vähän samalta kuin ihan tuollainen t-paitakangas, niin pehmoista,niin pehmoista.


Yritän saada hommaa mahdollisimman nopeasti etenemään. Haluan nimittäin saada tämän paidan käyttöön niin nopeasti kuin mahdollista. Tuskin maltan odottaa .


Kerrankin minulla on jo napitkin odottamassa valmiina. Jatkan neulomista , jatkakaa tekin : )

Kommentit

 1. Kylläpä onkin kauniit sukat ja upea paita on jälleen valmistumassa!

  VastaaPoista
 2. Voi kuinka kauniit sukat! Pitääpä laittaa muistiin tuo malli.

  VastaaPoista
 3. Kiitoksia Hepsi ja Anniina . Sukkamallia kannattaa tosiaan kokeilla. Se on kiva neuloakin .

  VastaaPoista
 4. Ihania sinisen sävyjä! Ja mikä kaunis marjamaidonpunainen tuossa alempana.

  Olen nyt aikani ihmetellyt vuodatusta, mutta taidan jatkaa kuitenkin blogiani siellä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä värit ovat juuri niin ihania näissä Holstin langoissa. AAhhh..aina niin vaikea valita. Odotna innolla postailujasi onneksi aloitat taas :)

   Poista
 5. Nätit sukat! Ja miten suloiset napit oletkaan valinnut Wellwoodiisi :)

  VastaaPoista
 6. Kaunis sukkakuvio todellakin! Olen samaa mieltä Fabeleista, kestävä lanka, värikartta on laaja ja niistä saa sen paksuusia sukkia että mahtuvat hyvin saappaisiinkin.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

You can leave comments also in english if you like, thank you.

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Yrityksen ja erehdyksen kautta Threipmuir etenee

Threipmuir ja muutenkin teemana Ysolda ja värikkäät neuleet

Värit innostavat näin valoisaan aikaan