MARILINDA,DAPHNE JA WELLWOOD . LOMAFIILIS AHKEROINNIN ESTEENÄ : )


 Malli: Marilinda, Cookie.A.
Lanka: Cascade Heritage, menekki n 80g,väri Red 5607
Puikot: 2,75 , 2.50 ja 2,25
Koko: 40


Neuloin taas yhdet Marilindat koska rakastan tätä mallia. Ihana neuloa ja tosi kaunis ulkonäöltäänkin. Nämä sukat menevät lahjaksi joten halusin mahdollisimman kauniin mallin lahjasukkiini. Väriksi valikoitui tosi nätti punainen . Lanka on ostettu Titityystä.


 Marilindojen valmistuttua aloin neuloa Daphne sukkia itselleni. Malli on myöskin Cookie.A:n suunnittelema. Olen neulonut nämäkin sukat jo kertaalleen Fabel langasta, mutta pidän tästäkin mallista joten näitäkin voi neuloa useampia.Lanka on ihanaa Cascade Heritage Silkiä ja väri on Strawberry cream. Lanka on pehmoista ja yleellistä. Silkki antaa langalle vielä himmeää kiiltoa joten nam ihanaa on.


Wellwood edistyy erittäin hitaasti. Olen tällä hetkellä niin lomamoodissa etten ole kauheasti neuloskellut mitään isompaa projektia ja tietokoneelta olen pysytellyt visusti mahdollisimman paljon poissa. Ehkä syyskuun puolella taas palailen kunnon " työrytmiin ", mutta nyt nautin vapaammasta fiiliksestä ja siitä että poikakin on lomilla vielä koko elokuun , yliopiston luennot kun alkavat vasta syyskuun alkupuolella

Kommentit

 1. Herkullisen punaiset Marilindat, eikä Daphne-sukkien vaaleanpunainenkaan näytä hassummalta.
  Rentoa lomafiilistä sinulle! Täällä ollaan kun taas (toivottavasti pian) intoudut näihin bloggaushommiin. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos blogikamu . Palailen varmaan viimeistään syyskuun puolella täysipainoiseen puuhailuun käsitöiden parissa. Nyt vaan tuli tällainen lomafiilis täysin yllättäen. Harmittaa vieläkin tuo alkuperäisen blogin pakollinen hylkääminen toimintaongelmien takia ja pieni hengähdystauko on paikallaan. Kiva kuulla että olet siellä käsivällisenä : )

   Poista
 2. Kivoja projekteja kaikki! Marilinda on kyllä kaunis malli.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

You can leave comments also in english if you like, thank you.

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Yrityksen ja erehdyksen kautta Threipmuir etenee

Threipmuir ja muutenkin teemana Ysolda ja värikkäät neuleet

Värit innostavat näin valoisaan aikaan