TIETOISTA VIEROITUSTA

 Malli: Dizzy by Cookie. A
Lanka: Cascade Heritage, menekki n 75g
Puikot: KnitPro Karbonz 2,5mm
Koko: s 37


 Olen viettänyt tietoista vieroitusta sekä tietokoneesta että pakonomaisesta neulomisesta. Tässä on vierähtänyt reilut pari viikkoa kun olen puuhaillut kaikkea muuta paitsi edellä mainittuja. Koska kokonaan ilman neulomista en kykene olemaan niin olen sentään saanut valmiiksi kesken olleet Dizzy sukat. Ja jotakin muutakin olen saattanut alulle josta lisää vähän myöhemmin.

Dizzy sukat olivat ihanan helpot neuloa ja tykkään lopputuloksestakin . Ihan hyvät arkisukat ja lanka on kovasti mieluista. Muuten olen viettänyt aikaani lukemalla, pojan kanssa katselemalla sarjoja ja filmejä ja ollaan kokkailtukin kesäruokia enemmän yhdessä kun molemmilla on aikaa enemmän käytössä. Mukavaa : )


Alulle saatettu uusi neuleprojekti on Wellwood pusero, jonka neulon syksyä varten Holstin Supersoft langasta joka on täyttä villaa. Puikot on 3mm ja langan värin nimi on Pea Green eli herneen vihreä. Wellwood on jo toinen neulomani ja jos jotakuta kiinnostaa ensimmäisen Wellwood paidan tiedot niin Ravelry linkki on tässä
 Jos ihmettelette mihin vaalea pusero on kadonnut niin minulle kävi taas niin kuin aina...lanka loppui kesken ja olen tilaamassa sitä lisää kun vain saisi aikaiseksi.
 Malabrigon Lace langasta aloitettu villatakki meni purkuun kun kaula- aukon ympärys osoittautui liian isoksi ja purin koko homman suosiolla ja lanka odottaa pussissa uutta inspiraatiota.
 Umaro vauvapeitto kulkee vielä mukana kierrossa ja edistyy hitaasti. Peitto on sen verran paksu ja raskas kannatella että kesäkuumalla kipeillä käsillä neulon sitä aina vain vähän kerrallaan ettei kädet rasitu liikaa ja hikikin sitä kannatellessa näillä ilmoilla tulee.

Kommentit

 1. Olipa kiva lukea kuulumisiasi! Ihmettelinkin jo, että mitähän mahdat puuhailla kun ei päivityksiä kuulu. :)
  Kahden viikon totaalinen tauko neulomisesta olisikin jo tosi haasteellista. Pitäisi ainakin mennä johonkin, missä lankaa ja puikkoja ei yksinkertaisesti ole saatavilla! Minäkin ajattelin, että kesä ja loma hidastaisivat pakostakin tahtia, mutta niin vaan olen tasaisesti kilkutellut puikkoja ja jotain valmistakin on tullut.
  Dizzy-sukistasi tuli nätit! Oliko nämä nyt ekat sukat Heritagesta vai olenkohan unohtanut jotain?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi täällä ollaan :) Tahallaan pidän netistä taukoa ja "lomailen" näistä hommista. Joo ilman neulomista oleminen olisi kyllä niin tuskallista että minunkaan rahkeet eivät siihen kyllä riitä. Tietysti jos olisi jostakin syystä pakko niin sitten , mutta onneksi sellaista tilannetta ei sentään vielä ole tullut. Olen neulonut Heritagesta nuo Cookien Marilinda sukat kesäkuun alkupuolella. Ne menivät lahjaksi ja huomasin että tämähän lanka on ihanaa sukkalankaa. Marilindat löydät

   http://kokopaivaneuloja2.blogspot.fi/2013/06/kun-yksinkertaisestakaan-hommasta-ei.html

   Poista
  2. Ai niin, ne Marilindat! Arvasinkin, että olin unohtanut jotain :)
   Heritage on minustakin aivan ihanaa sukkalankaa. Pitääkin kaivella varastoja, eiköhän sieltä vielä löydy vyyhti tai pari tuota Heritageakin...

   Poista
 2. Kyllä olinkin jo huolissani ku yhtään päivitystä ei näy eikä kuulu kun kerrankin on ollut aikaa lueskella blogeja! Joskus on ihan hyvä pitää paussia mut kiva kuulla et siellä olet ja puikot suoltaa kaikkea kaunista, niinku noi sukat!

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

You can leave comments also in english if you like, thank you.

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Yrityksen ja erehdyksen kautta Threipmuir etenee

LOPAPEYSA(HKO) - YSOLDAN STROKKUR VILLATAKKINA

BLUE SANDIN HELMOISSA