DOILY

DOILY JOKA ON OLLUT JO JONKIN AIKAA KÄSSYPUSSISSA VALMISTUI TÄNÄÄN.


MALLI : LIZ SNELLA´S HEIRLOOM DOILY  ,ILMAINEN OHJE LÖYTYY RAVELRYN KAUTTA.
LANKA : ITO TETSU JA ITO WASHI.MOLEMMISSA VÄRI CROCUS. MENEKKI HIUKKASEN, EN OSAA EDES ARVIOIDA KUN VAIKUTTI ETTEI LANKAA KULUNUT OLLENKAAN.
PUIKOT : KNITPRO KARBONZ 3MM PYÖRÖT.
LIINAN KOKO : LÄPIMITTA N. 30CM (ARVIO)


PIKKULIINANI ON KUVISSA VIELÄ IHAN MÄRKÄ KUN OTIN HETI VALMIISTA PINGOTUKSESSA OLEVASTA LIINASTA KUVIA. NÄIN OLLEN LANKA NÄYTTÄÄ HITUSEN TUMMEMMALTA VÄRILTÄÄN MITÄ SE OIKEASTI ON.


JÄNNÄ KATSOA KÄYTÄNNÖSSÄ MITEN TÄMÄ PAPERILANKA/METALLISILKKILANKA -LIINANI TOIMII . KESTÄÄKÖ SE PAREMMINKIN ARKIKÄYTTÖÄ KUIN OHUISTA LANGOISTA YLEENSÄ NEULOTUT LIINAT. AINAKIN TÄMÄ VAIKUTTAA TODELLA HYVÄLTÄ JA KESTÄVÄLTÄ.JOTENKIN PALJON JÄMÄKÄMPI KUIN NORMAALISTI OHUET LIINAT OVAT. MEILLÄ TÄMÄ PÄÄSEE MYÖS KISSANKYNSITESTIIN, ELI KOVILLE JOUTUU RAUKKA.Kommentit

  1. Oi, miten kaunis! Aivan ihastuttava!
    Nuo Iton langat vaikuttavat mielenkiintoisilta. Pitäisi varmaan uskaltautua kokeilemaan. Ainakin ne pienet lankakääröt on tosi söpöjä! :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos blogikamu. Iton langat ovat tosi jänniä ja ainakin näiden kanssa touhuamsesta pidin kovasti. Sain tuon metallilisilkkilangan tuliaisina neulekaveriltani Wienistä ja ihastuin nihin niin että halusin siihen kaveriksi tuota samanväristä paperilankaa. Sama ihana kaveri toi minulle sitä seuraavalta reissultaan ja säästi minulta kuljetuskulut. Olen niin onnekas kavereiden ja sukulaisten suhteen. Melkein piloille hemmoteltu ; )

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

You can leave comments also in english if you like, thank you.

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Yrityksen ja erehdyksen kautta Threipmuir etenee

LOPAPEYSA(HKO) - YSOLDAN STROKKUR VILLATAKKINA