TURHAUTUMISEN TASON NOUSUA


Olisi ollut niin kivaa saada tämä Halligarth-huivi tänään valmiiksi, mutta taas p...ele lanka loppui vähän ennen reunapitsin valmistumista . En vain ole onnella siunattu näissä asioissa.
 Ammattitaidon puutetta tuo taitaa paremmin kyllä olla. Kuka käskee aloittamaan projektia sellaisista materiaaleista että jo alun perinkin epäilee riittääkö ne loppuun asti.


Tämän huivin kohdalla kyllä puolustaudun sillä etten osannut arvioida sen kasvavan näin isoksi tästä Alpaca -langasta neulottuna. Tein ohjeen pienemmän huivin (eli mallikerran 9 toistoa) ja huivini on melko muikean kokoinen. Kunnon kääriytymishuivi siis. Lankaakin oli metrimäärältään enemmän kuin ohjeessa sanottiin tarvittavan, mutta minun lankani on hitusen paksumpaa eli selitys kesken loppumiselle löytyy kyllä siitä.
 No tilasin lankaa kerän lisää, mikä potuttaa myös. Lanka 3,65 e , mutta postikuluineen maksan siitä yli 8 € ! Turussa ei pahemmin Dropsin lankoja löydy eli muualta oli tilattava . Kerrankin pystyin pitämään itseni kurissa etten ostanut muuta kuin tarvitsemani, vaikka kuinka harmitti ja tarjouksiakin olisi ollut. Selkärankaa, sitä tarvittiin ja onneksi tällä kertaa löytyikin.

Sitten vilautan jotakin valmistunutta. Tarkemmin en vielä esittele kun takki on menossa kylpyyn, mutta hiukan on pakko näyttää onnistuneempaakin projektia kun olen itse siihen niin tyytyväinen.


Zora -takki on valmistunut tällä välin ja se on malliltaan ihana. Siihen olen neulonut mukaan myös vyön ja esittelen takin tarkemmin kunhan olen ensin kastellut ja pingottanut sen. Eli valmiista työstä seuraavalla kerralla.

Kommentit

 1. Langan loppuminen on todella harmillista. Onneksi kuitenkin löysit samaa lankaa! Zora-takki näyttää oikein lupaavalta. Odottelen täällä lisäkuvia.

  VastaaPoista
 2. Huivista tulee kiva, harmi että lanka loppui kesken... Zora-takista tulee kaunismallinen, odotellaan loppusilausta :)

  VastaaPoista
 3. Kiitoksia empatiasta ja tsemppauksesta Lammas ja ArmiL. Lisäkuvia tulossa toivottavasti pian.

  VastaaPoista
 4. Oih, ymmärrän harmituksesi täysin!
  Mutta hei, minä olen ollut viikon reissussa neulomatta mitään ja sinun blogiisi on sillä välin ilmestynyt vaikka mitä! Aivan ihana Zora ja Lanewaykin puikoilla! Huh tuota sinun vauhtiasi!

  VastaaPoista
 5. Tällä päin kuului muutama harmituksen sana kun huomasin etten saa huiviani valmiiksi vaikka olin niin suunnitellut. On inhottavaa jättää homma kesken kun on hyvä flow päällä ja projekti melkein valmis. Zora on menossa lahjaksi ja Laneway tulee omaan käyttöön, tykkään molemmista ja Laneway on tosi helppoa ja rentouttavaa neulomista. Jalkapallon MM-kisat lisäävät aikaansaamisvauhtiani kun tulee istuttua niin paljon pelejä katsomassa. Toivottavasti sinulla oli oikein kiva ja rentouttava lomareissu, Blogikamuseni.

  VastaaPoista
 6. Oletpa taas ollut ahkerana! Pystyn sympatiseeraamaan täysin langan loppumisen harmituksen kanssa. Itsellä odottaa ihana vaalean punainen Henslowe muutamaa metriä! lisälankaa - edes jotain riittävän lähellä olevaa. Purkamaan en ala. Toisaalta voi käydä myös näin; ihana Semele-huivin ohje, kerä ihanaa lankaa. En uskaltanut ottaa riskiä ja kutoa useampaa mallikertaa, ettei lopu lanka kesken. No olisi pitänyt uskaltaa, ei olisi loppunut ;-) Ja Pirtin kehräämöllä vierailun "takia" 2-säikeistä villalankaa ihanissa luonnonruskean ja harmaan sävyissä odottaa puikoille pääsyä. Nautinnollista neulontaa - jalkapallon seurassa saa paljon aikaiseksi :) t. Leena

  VastaaPoista
 7. Voi Leena kuinka harmillista että sinunkin projektisi tyssäsi harmittavasti langan takia. Se todella potuttaa. Tovottavasti jotakin sopivaa löytyy pian. Pirtin Kehräämön langat ovat aivan upeita, ei ihme että jotakin ostoksia on tarttunut mukaasi. Nautitaan jalkapallosta ja neulotaan . Se on todella mukavaa, vai mitä ? Kiva kuulla projekteistasi. Taidan kurkkia Ravlrystä noita mainitsemiasi huivimalleja...

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

You can leave comments also in english if you like, thank you.

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Yrityksen ja erehdyksen kautta Threipmuir etenee

Threipmuir ja muutenkin teemana Ysolda ja värikkäät neuleet

Värit innostavat näin valoisaan aikaan