MELENKIINTOINEN NEULEPINTA


Jackdaw -projekti on edennyt siihen pisteeseen että takakappale on kainaloissa asti. Tätä on niin mielenkiintoinen neuloa tuon koukuttavan mallineuleen vuoksi.  Tarkkana on seurattava mikä kerros on menossa mutta muuten tämä ei nyt varsinaisesti ole ollenkaan vaikea, jänskä vain.


Kovinkaan nopea projekti tämä ei ole. Kun miesten villapaitaa tikuttaa 2,5mm ja 3mm puikoilla ja hiukan haastavampaa mallineuletta niin pikaista valmistumista on ihan turha odotella. Minua se ei  haittaa sillä tämä on niin mukava neulottava. Lanka on mitä mainioin ja huomasin että se hoivaa myös erittäin kuivia ja rohtuneita käsiäni ihanasti. Langan pinnassa on lanoliinia jäljellä ja se pehmittää käsien ihoa. Oikeastaan on siis vain parempi mitä kauemmin tätä paitaa neulon. Ovatkohan käteni vauvan pepun pehmoiset kun paita on valmis ? Toivossa eletään .


Kovasti eläväistä pintaa tulossa.


Tässä vielä kuvaa miltä mallitilkku näyttää pesun jälkeen. Eikös olekin kivaa neuletta ?

Kommentit

 1. Ihanaa neulosta. Nyt minäkin kerijällä Dropsin alpakkasilkkilangan (Lace) kerin että sitten kaksinkertaisella langalla yritän neuloa sen yhden tilaustyön, neuletakin. Näin pitkälle olen päässyt siinä hommassa,sitten kun isäntä lähtee koiratreeniin niiin yritän laittaa alulle sen, niin tulee mukavampi olo sen tiimoilta.

  VastaaPoista
 2. Hyvänen aika! Olen ollut mielestäni vain vähän aikaa blogipimennossa, mutta täällä on ehtinyt tapahtua vaikka mitä! Teillä päin taitaa asustaa onnellisia miehiä, on sen verran upeita neuleita valmistunut ja valmistumassa. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olenkin jo ikävöinyt ....Kiva taas kuulla sinusta ja kait ne ukkelit ihan yleistyytyväisiä ovat ; )

   Poista
 3. Niin ja blogin ulkoasukin on muuttunut kovin kesäiseksi! Tykkään kovasti :)

  VastaaPoista
 4. Näyttää hyvältä, samoin kuin tosiaan ulkoasukin. Voisin kuvitella tällaisen tapetin vanhan talon vieraskamariin tai jotain muuta yhtä persoonallista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoa Zelda. Olisikin muuten ihana tapetti tällä kuosilla.

   Poista

Lähetä kommentti

You can leave comments also in english if you like, thank you.

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Yrityksen ja erehdyksen kautta Threipmuir etenee

LOPAPEYSA(HKO) - YSOLDAN STROKKUR VILLATAKKINA