MIESTEN NEULEIDEN LUMOISSA.


Timberlinen valmistuttua olen jo ehtinyt neuloa yhden miesten paidan valmiiksi ja aloitellut tässä näkyvää Jackdaw- puseroa. Puseron malli löytyy BT Men 2- mallistosta ja sen on suunnitellut Norah Gaughan.
Lanka on minulle uusi tuttavuus ja voi hyvänen aika sentään kuinka ihana sellainen , Tukuwool fingering, olen myyty ! Lanka on ihanan pehmoista ja juuri sellaista luonnollista kuten minun mielestäni villalangan kuuluukin olla. Tästä tuli ohuiden villalankojen osalta toinen lempparini tuon jo paljon aiemmin mainostamani Holst Garn Supersoftin rinnalle. Tukuwool myydään 50g vyydeissä ja vyyhdissä on 195m lankaa.
Neulon tämän paidan resorit puikoilla 2,5mm ja itse mallineuleen puikoilla 3mm. Langan väri on nimeltään Anga(värino:18) ja se on ihan tumman ruskeaa, melkein mustaa  varsin luonnonläheistä sävyä.

JACKDAW

Tässä yläpuolella kuva mistä näkee millainen paidasta pitäisi tulla valmiina. Minun neulomani versio on vain siis tumma. Paita tulee pojalleni Juusolle.

Ja sitten valmistuneeseen puseroon johon jo alussa viittasin.

RIFT

Malli löytyi siis samasta BT Men 2 - mallistosta ja neuloin tämän paidan puuvillasta. Pakko oli saada heti paita puikoille kun mallin näin ja kotona oli paksua lankaa vain puuvillaisena joten materiaali valikoitui sen mukaan.
Ei sillä, puuvilla on hyvä materiaali kesäksi mutta lanka on ehkä hitusen liian paksua. Poika tykkää paidasta ja varsinkin siitä miltä se tuntuu päällä. On nimittäin pehmoista lankaa tämä Dropsin Paris Recycled Denim.
Väri on nimeltään Dark Blue Wash (värino:103) ja lankaa kului n.925g. Puikot olivat resorissa kokoa 3,5mm ja muuten kokoa 4,5mm.


Paidassa on kivoja yksityiskohtia melko paljon vaikka se yleisilmeeltään vaikuttaakin melko simppeliltä.Paidasta tuli ihan OK käyttövaate.

Ja miesten neuleita jotka ovat to do - listallani :OSHIMA


 
CARBON


DENALI


BRADBURY

SHIELD
Lisäksi mallistossa on vielä ihania pipoja ja huivejakin joten mahtaakohan sitä naisten neuleet enää vähään aikaan puikoille päästäkään.....?

Kommentit

  1. Ihastuin tähän viimeiseen malliin, se voisi yhtä hyvin olla naistenkin takki!

    VastaaPoista
  2. Ingi olet muuten ihan oikeassa, ei tullut mieleeni. Aika unisex malli ja niin ihana sellainen.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

You can leave comments also in english if you like, thank you.

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Yrityksen ja erehdyksen kautta Threipmuir etenee

LOPAPEYSA(HKO) - YSOLDAN STROKKUR VILLATAKKINA