MITÄ PUUHAAN PÄIVÄT PITKÄT

FLORRICK

Lankana Viking Of Norway Merino Soft.

RAVELRYSSÄ


WAKE
Lankana Dropsin Belle.

RAVELRYSSÄ

RIFT
Lankana Dropsin Paris.

RAVELRYSSÄ

KEEL  

Lankana Holstin Supersoft ja Austermann Merino Lace

RAVELRYSSÄ


Torkkumassa olevat :


EXETER  
RAVELRYSSÄ

ADVENTUROUS  RAVELRYSSÄ

CHAINLINK

RAVELRYSSÄ

Kaksi langan loppumisen vuoksi ja yksi sen takia ettei paksulla neuleella ole juuri nyt kovinkaan kiire valmistua. Kesä vastassa ja silleen.
Nämä kaikki neulotaan kyllä valmiiksi viimeistään kun paksummat neuleet ovat taas ajankohtaisia.

Purkuun lähiaikoina menneet :

SERENITYONNISTUN TÄHÄN NEULOMAAN NIIN "ANTAVAN " KAULA-AUKON ETTEN TUNTENUT OLOANI KODIKKAAKSI SIINÄ. KUN NAPA ALKAA VILKKUA KUN KUMARTUU NIIN MENNÄÄN JO EPÄMUKAVUUSALUEELLE. NEULON TÄMÄN VIELÄ JA KORJAAN TUON KAULA-AUKON KOON KOSKA MUUTEN MALLI NÄYTTI OIKEIN KIVALTA JA SOPIVALTA YLLÄNI. KESÄISEMPI VÄRI VOISI INNOSTAA JUURI NYT. TÄMÄ HARMAA  LANKA MENI KÄYTTÖÖN WAKE-PUSEROON JOTA JUURI NEULON.

NASCENT

LIIAN OHUT LANKA TÄHÄN MALLIIN . NOBLE YKSINKERTAISENA EI OLLUT PARAS VALINTA. KAULUS OLI LIIAN REPSOTTAVA.

Kommentit

 1. Olet löytänyt upeita ohjeita, jokaisessa varmaankin omat haasteensa. Jokaiselle vuodenajalle. Florrick voisi olla kiva kesäneule.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Ingi. Vietän niin paljon aikaa Ravelryssä selailemalla ohjeita että sieltä niitä aina tarttuu mukaan. Florrick onkin menossa lahjaksi kesäiseksi neuleeksi. Lanka on sen verran ohutta merinoa että on omiaan juuri nyt.

   Poista
 2. Kyllähän minä olen aavistellutkin, mitä sinä puuhailet päivät pitkät, mutta on tuo silti melkoista! Noin monta upeaa neuletta tulossa! Minulla tuo Wake odottelee vielä sitä, että löytäisin juuri oikeat langat. Kyllä ne vielä kohdalle osuvat. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olet siis jo arvannut pakkomielteeni laadun. Ilman kutimia en sirry edes paikasta toiseen vaan ne kulkevat aina mukana...jonkin sortin ongelmako ? Wake voi odotella ihan rauhassa omaa vuoroaan . Sinulta valmistuu niin ihania töitä yksi toisensa jälkeen ja on jännää odotella mitä seuraavaksi putkahtaa puikoiltasi.

   Poista

Lähetä kommentti

You can leave comments also in english if you like, thank you.

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Yrityksen ja erehdyksen kautta Threipmuir etenee

LOPAPEYSA(HKO) - YSOLDAN STROKKUR VILLATAKKINA