BIIIGGGG GRANNY


Kaipasin jotakin simppeliä hommaa missä saa puuhailla kauniiden värien kanssa. Siispä vaihteeksi taas virkuukoukut esille ja värejä valitsemaan.


Kotoa löytyi Holst Garnin Supersoftia väreissä Bleached White,  Cranberry, Cumfrey, Damask, Glacier, Rapunzel ja Topaz. Virkkaan lankaa kaksinkertaisena ja koukku on 4mm. Keskiosaan käytin koukkua 3,5mm.


Tästä nyt on vain tarkoitus jatkaa niin kauan kuin innostusta riittää. Lankaa joudun varmasti jossakin vaiheessa hommaamaan lisää että saan peitosta niin ison kuin haluan, mutta se ei kait ole ongelma. Titityystä tai Holstista näitä saa lisää.

RAVELRYSSÄ

Jackdaw ja Ishnana ovat olleet valmiina jo jonkin aikaa mutta haluaisin saada ne kuvattua saajiensa päällä joten kun saan nuorta väkeä kiinni sen veran niin järjestämme kuvaussession ja päivittelen niitä tänne.

Kommentit

 1. Tuosta tulee hauska ja lämmittää takuulla jo tekovaiheessa sylissä! :)

  VastaaPoista
 2. Kiitos ja ihan oikeassa olet. Eipä tule vilu tätä virkatessa.

  VastaaPoista
 3. Tulee sievä. Virkkasin äidille pari vuotta sitten yhden isoäidinneliön (170x170) seiskaveikasta sinistä, harmaata ja valkoista käyttäen, ja piti tekijän lämpimänä sekin :) t. Leena

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Leeena. Tykkään Seiskaveikasta kanssa näissä virkatuissa peitoissa. Olen myös virkannut siitä langasta yhden peiton ja tykkään sen paksuudesta. On kestänyt lanka peitossa käyttöäkin ihan hyvin eli äitisi sai ihanan lahjan. Väritkin joita peitossasi oli kuulostaa kauniilta.

   Poista
 4. Muorit on aina yhtä ihania!
  11. ja 12. mummeli koukulla, jouluksi koitan saada valmiiksi. :o)

  VastaaPoista
 5. Koetetaan molemmat ! Muorit rulaa ; )

  VastaaPoista
 6. Tyylikästä. Tulee upea mummeli. Vau.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

You can leave comments also in english if you like, thank you.

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Yrityksen ja erehdyksen kautta Threipmuir etenee

LOPAPEYSA(HKO) - YSOLDAN STROKKUR VILLATAKKINA