LÄMMIN SHAALI TALVEKSI - COPSE / BT FALL 2015 Viimeaikoina on neulominen jäänyt vähän vähemmälle. Sain lainaksi nykyaikaisen rukin ihanalta ystävältä joka lähtee pidemmäksi aikaa ulkomaille ja olen testaillut innokkaasti miten tuollainen peli toimii ja toimiihan se. Keskiviikkona ilmestyi kuitenkin BT FALL 2015 ja siinä oli taas niin ihania malleja että ensimmäinen piti aloittaa ihan heti.


 Aloittamani työ on nimeltään Copse ja tästä on tulossa lämmin shaali. Ihania muhkeita palmikoita ja paksua lämmintä alpakkalankaa, ei pääse kylmä liki kun tämä on valmis.


Kuten kuvasta hieman näkyykin niin Yle Areena on päällä ja neulominen kovassa käynnissä siinä samalla. Rukki odottaa hetken vieressä ja siinä on menossa ihana merino-kidmohairkuitu jonka ostin samaiselta ystävältä joka lainasi rukinkin. Ihanaa kuitua ja vaikka olen ihan noviisi vielä kehräämisessä niin pärjäilen sen kanssa ihan kohtuullisesti...ehkä kehtaan laittaa kuvankin aikaansaannoksestani.


Ei vielä läheskään täydellistä mutta parempaan suuntaan ollaan jo menossa.


Ja taas shaaliin. Lanka on Dropsin Andesia ja puikot 6,5mm KnitPro Cubicsit. Palmikkoja seuraan vielä tarkasti rivi riviltä ohjeesta. Luulen kuitenkin että kun näitä mallikertoja on saanut enemmän neulottua niin neulominen menee jo paremmin muistista ettei tarvitse koko aikaa katsella kaavioita. Minä pidän palmkkojen neulomisesta ja tämä on siis minulle ihanteellinen projekti. Innostus neulomiseen on ollutkin hiukan vaisua viime aikoina ja tuo BT Fall 2015 -  malliston ilmestyminen piristi intoa kummasti.Valmiiksikin on tullut sentään jotakin. Ishnana- villatakki joka tulee siskontytölle on tässä kuvassa juuri valmistuneena. Nyt takki on ollut kylvyssä ja kuivaa parhallaan keittiön pöydälle levitettynä. On se kumma miten neuletyöt muuttavat olemustaan kastelussa, Takki on paljon paremman näköinen tällä hetkellä ja kun se on kokonaan kuivanut niin teen siitä paremman postauksen.

Reagan valmistui myös mutta se on heitetty lankakaapin nurkkaan odottamaan purkutuomiota. Takkimalli on ihan kiva mutta minun takkini oli ensinnäkin liian pieni ja näin ollen näytti ylläni kammottavalta, joten se perhanan härpäke on viskattu pois silmistä hetkeksi. Täältä löytyy projektini tiedot jos jotakin kiinnostaa. Täällä en aio siitä enempää kirjoitella koska harmittaa vietävästi.

Pojan Jackdaw- paita on hihoja vailla valmis ja ensimmäinen hiha onkin jo yli puolenvälin eli se projekti kulkee tässä vielä mukana hetken aikaa.

Loppuun vielä kuva ensimmäisestä itsekehrätysta langasta jonka olen myös kerrannut eli kertausharjoitus #1 tulos. Merinoa molemmat säikeet ja pehmoista on.


On se vaan jännää puuhaa tämä lankojen "tekeminen".

Kommentit

 1. Oi, kuinka ihanan muhkealta tuo Copse näyttää!
  Ja kehräämäsi langat vaikuttavat aivan ihanilta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Copse on muhkea ja tulee taatusti lämmin. Kitoksia kehuista noiden kehrättyjen lankojen suhteen...pieni kannustus tekee aina hyvää näin uutta asiaa opetellessa. Kamuun voi aina luottaa ; )

   Poista
 2. Super muhkee shaali, on kyllä kaunista palmikkoa ja varmasti lämmin. Hyvin näyttää kehruukin sujuvan ☺

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kauniista kehuista ja kannustuksesta Riitu .

   Poista

Lähetä kommentti

You can leave comments also in english if you like, thank you.

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Yrityksen ja erehdyksen kautta Threipmuir etenee

Threipmuir ja muutenkin teemana Ysolda ja värikkäät neuleet

Värit innostavat näin valoisaan aikaan