EI KUN HIIHTÄMÄÄN


Eikös olekin tervehenkisen oloista tajunnanvirtaa mitä puikoiltani on tulossa ? Lähdin neulomaan sillä periaatteella että katsotaan mitä matkan varrella mieleen tulee ja tässä on tulosta. Rinnan yli kulkevan kuvion mallin lainasin tästä lasten puserosta.


Lanka on Novitan Nordic Woolia joka on mielestäni muuten kelpo lanka neulottavaksi. Käyttökokemusta ei vielä ole mutta neulominen tuolla langalla on ihan mukavaa puuhaa.


Puikkoina minulla on 3,5mm KnitPro Kabonz pyöröt.


Paidasta tulee minun arvioni mukaan n. kaksivuotiaan kokoa ja halusinkin neuloa lahjan saajalle vielä tällä hekellä reilusti liian ison paidan koska kaverilla on ihan huima kasvuvauhti. Luulen että kun muutama kuukausi on hujahtanut niin paidan voi ottaa käyttöön ja kun on reilusti kasvunvaraa niin se pidentää käyttöaikaa. Tarkoitus olisi että pusero olisi vielä ensi talvenakin käyttökelpoinen.


Tällä hetkellä puolivuotias kaveri käyttää jo yksivuotiaan villatakkia jonka hän sai viimeksi meillä käydessään (Piti mennä joululahjaksi mutta meillä on kylmä !)  Eli kauaa ei varmasti tarvitse odotella että tämäkin tulee käyttöön. Ehkä nyt ei vielä ihan hiihtoladulle kun ensin pitää tuo käveleminenkin opetella, mutta ulkoiluun tämä käy joka joka tapauksessa. Jos haluatte seurata projektin etenemstä Ravelyn sivuilta niin sinne pääsette alla olevasta linkistä.

RAVELRYSSÄ

Kommentit

  1. Tuosta tuli ihan mieleen Elsa Beskowin Ollin hiihtoretki -kirja, vaikkei Ollilla tainnutkaan kirjassa olla noin hienoa villapaitaa. :D

    VastaaPoista
  2. Oi mikä kohteliaisuus. Beskowin kirjat ja kuvitukset ovat niin ihania ja kaunita.Minä Tackaan ja pockaan,kiitos

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

You can leave comments also in english if you like, thank you.

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Yrityksen ja erehdyksen kautta Threipmuir etenee

LOPAPEYSA(HKO) - YSOLDAN STROKKUR VILLATAKKINA